Betalen bij levering

Op zoek naar een nieuw bankstel

Op zoek naar een nieuw bankstel

Je bent op zoek naar een nieuw bankstel en in deze zoektocht neem je een aantal gedachten mee betreffende je keuze. Ten eerste welk model spreekt me aan, houd ik van een modern of landelijk model? Wil ik losse of vaste stoffering en welke afmeting is de juiste?

En daar ontstaat dan ook vaak een probleem. Heb je eindelijk het door jouw gewenste model gevonden, blijkt de door jouw gewenste afmeting niet mogelijk te zijn. Bij zitbankenopmaat.nl denken wij  mee met de wens van onze klant. Wij maken banken op maat waarbij er zeer veel mogelijk is. Hierbij maken wij gebruik van, in eerste instantie standaard modellen, waarbij wij aanpassingen in de maat kunnen maken. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een bank speciaal in de erker te laten maken. Deze meten wij ter plekke in zodat hij de perfecte maatvoering krijgt.

Op zoek naar een nieuw bankstel
Op zoek naar een nieuw bankstel erkerbank op maat model Acacia

Als je rond kijkt op onze site van zitbankenopmaat.nl is het ook leuk om de reviews te bekijken. Zeker omdat wij vragen of er een foto van de door ons geleverde bank bij geplaatst kan worden. Zo krijg je alvast wat inspiratie en ideeën en ziet wat er mogelijk is. Voor eventuele vragen kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen. Onze helpdesk is alle dagen bereikbaar.

Helpdesk alle dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

072 5616126

Op zoek naar een nieuw bankstel
Op zoek naar een nieuw bankstel ook mogelijk met ronde vormen

Wanneer je geslaagd bent voor je nieuwe bank komt het vaak voor dat je zin krijgt om nog meer veranderingen aan te brengen in je interieur. Vaak verval je van het 1 in het ander doordat je met andere ogen naar je interieur gaat kijken. Of je krijgt een nieuw huis waardoor je in eerste instantie op zoek gaat naar een nieuw bankstel. Bij zitbankenopmaat.nl  hebben wij alles om jouw plaatje compleet te maken. Wij leveren namelijk ook totaal interieurs.

Op zoek naar een nieuw bankstel
Op zoek naar een nieuw bankstel voorbeeld van een totaal interieur door ons geleverd

Is je interesse gewekt? Maak een afspraak via onze helpdesk voor een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Alkmaar. Hier vind je een verassende collectie aan prachtige meubelen.

Showroom bezoek mogelijk op afspraak 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur, bel 072 5616126