Betalen bij levering

Bank in hoekopstelling

Bank in hoek opstelling

Een bank in hoek opstelling is een heerlijke loungebank doordat hij ruim is en je met je benen languit kunt wanneer je in de hoek gaat zitten. Hierbij is het comfort uiteraard ook heel belangrijk. Maar niet ieder mens heeft dezelfde comfort behoefte. Daarom kun je bij zitbankenopmaat.nl kiezen uit verschillende hardheid van de kussens wanneer je kiest voor een bank met losse kussens. Ook hebben wij stoffen die aansluiten aan de wens van onze klanten. In onze showroom hebben wij vele keuze uit stoffen en kunnen wij helpen bij het maken van de juiste stof. Wij kijken hierbij naar het gebruik en ook houden we rekening met de aanwezigheid van eventuele huisdieren. De keuze is uiteraard aan de klant maar wij kunnen hierbij door ervaring advies in geven.

Bank in hoek opstelling
Bank in hoek opstelling

Wanneer je een speciale hoek wilt voor je bankstel dan kunnen wij dit bij zitbankenopmaat.nl voor je realiseren. Handig is om dan eerst te bepalen welk model gewenst is door een bezoek te brengen aan de showroom. Mocht je een keus gemaakt  hebben dan komen wij thuis langs om de juiste maten te meten. Waarna we de bank in productie kunnen nemen. Onze maatwerk banken worden in Nederland speciaal voor jou gemaakt. Hierdoor zijn de levertijden veelal korter dan bij de meeste andere meubelwinkels.

Bank in hoek opstelling
Bank in hoek opstelling

Een bank in hoek opstelling is ook mogelijk met ronde vormen dit is een populaire keuze tegenwoordig. Sfeervol en heerlijk om in weg te kruipen.  Kom eens langs in onze showroom in Alkmaar die je 7 dagen in de week op afspraak kunt bezoeken. Wel  even eerst een telefoontje plegen met onze helpdesk zodat wij de afspraak kunnen inplannen. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan. Wij zijn namelijk alleen op afspraak geopend zodat wij de overige tijd kunnen besteden aan interieur advies aan huis , inkoop of bezorging.

Helpdesk voor het maken van een afspraak 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

LEES MEER