Betalen bij levering

Nieuwe bank op maat laten maken

Nieuwe bank speciaal op maat laten maken

Een bank is vaak een zeer gewenste aanwezigheid in een woning. Hierop kom je immers tot rust en voel je je thuis. Daardoor is het van groot belang dat de bank helemaal naar wens is en het door jouw gewenste zitcomfort heeft. Bij zitbankenopmaat.nl maken wij banken voor jou op maat. Samen kunnen wij bespreken wat de wensen zijn qua maatvoering, opstelling en zitcomfort. Natuurlijk kunnen wij ons zo voorstellen dat je graag een idee wilt hebben qua mogelijkheid en uitstraling. Daarom hebben wij naast onze website ook een showroom in Alkmaar waar voorbeelden staan van bestaande modellen. Verreweg de meeste mensen willen immers graag eerst zien en voelen hoe een bank is. Onze showroom is gezellig en de mogelijkheden zijn enorm. We hebben vele stofkeuzes en ook verschillende keuzes uit pootjes voor de banken.

Nieuwe bank speciaal op maat laten maken
Nieuwe bank speciaal op maat laten maken met ronde vorm

Wil je langskomen in onze showroom voor een bank op maat maak dan eerst even een afspraak via onze helpdesk. Onze showroom is namelijk alleen geopend op afspraak zodat wij de overige tijd kunnen besteden aan advies aan huis, afleveringen of inkoop. Daarbij komt ook dat wij wanneer je langskomt gericht de aandacht voor je hebben om het beste advies te kunnen geven. Naast onze maatwerk banken hebben wij in onze showroom ook overige meubelen om jouw huis te kunnen inrichten. Zoek je verlichting vloeren of gordijnen naast dat je een bank zoekt ? Ook daarbij kunnen we je van dienst zijn. Wij richten immers al jaren compleet huizen in naar volle tevredenheid van onze klanten. Kortom een bezoek aan onze showroom is de moeite zeker waard.

Nieuwe bank speciaal op maat laten maken
Nieuwe bank speciaal op maat laten maken in velours uitvoering

Afspraak voor showroom bezoek in Alkmaar in te plannen via onze helpdesk 072 5616126, 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Gratis mogelijkheid van parkeren voor de deur

Nieuwe bank speciaal op maat laten maken
Nieuwe bank speciaal op maat laten maken speciaal verzoek