Betalen bij levering

U bankstel

U bankstel

Heb je graag een groot bankstel met veel zitruimte en met 2 lange zitgedeeltes ,denk dan eens aan een U bankstel . Dit is een heerlijk royale bank waarin je met gemak met het hele gezin op kunt plaats nemen. Je kunt namelijk zowel op het lounge gedeelte als hoekgedeelte gaan liggen of voor nog meer comfort gebruik maken van een ottomaan gedeelte. Hierbij heb je nog extra steun door een rugkussen en creëer je dus ook extra zitplekken. Een U bankstel is een sfeervolle aanvulling op je interieur door zijn vormen en uitstraling.

U bankstel
U bankstel in modulaire uitvoering

 

 Bij zitbankenopmaat.nl vind je vele modellen die als U bankstel leverbaar zijn. Kom eens langs in onze showroom in Alkmaar om te bekijken welk bankstel je aanspreekt. Er zijn banken met los en vastzittende stoffering en er is een zeer grote keuze uit stoffen en leder.

 

Wij zijn geopend 7 dagen in de week alleen op afspraak! tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel met onze helpdesk voor het maken van een afspraak voor een showroom bezoek tel nr 072 5616126

Heb je een eigen idee qua maatvoering dan is er ook heel veel mogelijk in de showroom bespreken wij graag de mogelijkheden met jou. Mocht het nodig zijn dan komen wij uiteraard ook langs bij je thuis om de juiste opstelling te kunnen bepalen.

U bankstel
U bankstel met ronde vorm

Een bankstel met ronde vormen is het op dit moment helemaal, uiteraard is ook dit mogelijk bij zitbankenopmaat.nl . Kijk eens rond op onze site om op inspiratie en ideeën te komen qua mogelijkheden. Buiten zitbanken op maat leveren wij ook complet interieurs onze showroom is dan ook sfeervol ingericht zodat je volop inspiratie kunt doen voor je woning. Van vloeren, zonwering, behang tot overig meubelen je vind het bij zitbankenopmaat.nl allemaal! Wij geven graag advies om te zorgen dat jouw huis je eigen paleisje wordt! Kom langs door middel van een afspraak te maken en laat je inspireren!

U bankstel
U bankstel complete plaatje geleverd door zitbankenopmaat.nl