OVER ONS

Met al meer dan 30 jaar ervaring en fabrieken in eigen land maken wij het verschil in de interieurbranche. We hebben een scherpe prijs en zijn ook duurzaam!

Zitbankenopmaat.nl is een echt familiebedrijf. Onze oudste zoon Julian is de eigenaar van Juuls-Interieurtransport. Zijn transport bedrijf zorgt ervoor dat onze banken met zorg bij de klanten worden neergezet. Onze jongste zoon, Dylan, werkt ook bij Juuls-interieurtransport als een van de bezorgers. Grote kans dat hij de bank voor jou ter plekke in elkaar zet. Ook onze schoondochters helpen in het bedrijf. Froukje regelt de planning en administratie voor het transport. Nikki heeft de website en logo’s ontwikkeld. Ook houd zij onze social media bij. Wij, Hans en Carin, werken samen in de showroom en houden ons bezig met het klantcontact. 

Ons uitgangspunt is: Met persoonlijk advies zorgen we voor het interieur van jouw dromen. 

Hans en Carin

DE SHOWROOM

Wij hebben een showroom in Alkmaar waar je alle bankstellen kunt komen bekijken. Daarnaast vind je hier ook de mooiste lampen, accessoires, vloerkleden en alles wat je nodig hebt om je huis gezellig in te richten. Voor een volledig interieur zit je bij ons dus goed! We helpen je graag met het vinden van het interieur dat bij jou past.

We zijn alleen open op afspraak, zodat je in alle rust kunt rondkijken en onze volledige aandacht hebt. Samen kunnen we alle opties bespreken en ervoor zorgen dat je precies vindt wat je nodig hebt. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag van 9.00-21.00 uur op afspraak geopend.

DE ZAKELIJKE MARKT

Zitbankenopmaat levert banken aan de eigenaren van hotels, B&B’s, restaurants en vakantieparken zowel in binnen- als buitenland. Ook eigenaren die woningen verhuren weten ons steeds vaker te vinden. Mede door onze snelle levertijden kunnen wij goed anticiperen bij vraag naar grote aantallen. Tevens kunnen wij de gehele verzorging van een interieur op ons nemen zoals vloer, gordijnen, zonwering,  verlichting, eettafels en stoelen. Wij helpen hierbij met het samenstellen van een totaalplan.

B2B