DE WERKWIJZE

STAP 1 - HET UITKIEZEN VAN DE BANK

Allereerst kun je online het model van de bank die je het meest aanspreekt uitkiezen. Bij onze banken staan alle modellen, met voorbeelden van eerder gemaakte banken. Hierbij staan ook prijsindicaties, zodat je ongeveer kunt zien hoeveel de bank zal gaan kosten in een bepaalde maat. Een vast bedrag kunnen we niet geven, omdat de samenstelling van de bank uitmaakt voor de uiteindelijke prijs. De stof die je uitkiest voor de bank geeft geen invloed op de prijs. 

STAP 2 - MAATWERK

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van banken op maat. Dus als je thuis maatwerk nodig hebt, vanwege een schuine wand, een rond muurtje, een erker of iets anders, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij komen langs om dit op te meten en de mogelijkheden te bespreken.

Hiernaast zie je een voorbeeld van een erkerbank die wij hebben gemaakt.

Heb je een rechte muur? Ook dat is geen probleem. Dan kun je naar punt 3 om te kijken wat de volgende stap is.

STAP 3 - LANGS DE SHOWROOM

Als je op de website een model hebt uitgezocht, kun je een afspraak maken in de showroom. Deze is open op afspraak van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 21:00. Om een afspraak te maken kun je bellen naar 072-56 16 126 of mailen naar [email protected].

In de showroom gaan we samen kijken naar alle opties en zorgen we ervoor dat het best mogelijke resultaat wordt bereikt. Hier hebben we ook een uitgebreide collectie van meer dan 10.000 stofstalen. We hebben na meer dan 30 jaar ervaring in het vak gevoel gekregen voor wat er past bij jouw en je interieur.

STAP 4 - FABRICAGE EN LEVERING

We hebben eigen Nederlandse fabricage. Hierdoor kunnen wij een veel snellere levering bieden dan soortgelijke bedrijven die hun banken goedkoop laten maken in het buitenland. De bank wordt gefabriceerd binnen 6 tot 10 weken. 

Als de bank dan klaar is neemt het professionele bedrijf Juul’s Interieurtransport contact met u op. Zij houden u op de hoogte van de tijd en datum van de bezorging. De levering wordt binnen twee weken gedaan.