Betalen bij levering

Nieuwe bank of stoelen kopen

Nieuwe bank Alkmaar

Ben je op zoek naar een nieuwe bank Alkmaar , kijk dan eens op de site van zitbankenopmaat.nl . Wij hebben een site waarop je kunt bekijken wat de eventuele mogelijkheden zijn. Daarnaast hebben wij een gezellige showroom in Alkmaar die op afspraak te bezoeken is. Hierin hebben wij meerdere modellen staan die ook op maat leverbaar zijn. Wil je een bredere of juist smallere leuning dan is dit mogelijk. Ook hebben wij verschillende mogelijkheden in de stramheid van de zitkussens. Wil je een nieuwe bank Alkmaar met een ronde hoek? Het kan allemaal!

Nieuwe bank Alkmaar
Nieuwe bank Alkmaar ook maatwerk mogelijk

Naast onze maatwerk banken leveren wij ook totaal interieurs. Van bankstel tot salontafels, eettafels, eetstoelen, gordijnen, vloeren en verlichting. Wij richten al jaren huizen compleet in en kunnen met ons team de gehele indeling van jouw interieur verzorgen.

Nieuwe bank Alkmaar
Nieuwe bank Alkmaar speciaal op maat gemaakt

Bel gerust even voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Dit kan 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Nieuwe bank Alkmaar
Nieuwe bank Alkmaar ook erker banken zijn een optie

Heb je vragen over onze banken en mogelijkheden dan mag je altijd even bellen dit kan alle dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 wij helpen je graag. Misschien vind je het ook leuk om eens op 1 van onze andere sites te kijken hier komen al onze producten samen die je terug vind in onze showroom in Alkmaar. Waar je overigens ,wat tegenwoordig ook fijn is, gratis kunt parkeren voor de deur.

Overige sites:

de-bankenfabriek.nl

fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

Bij de site van de-bankenfabriek.nl vind je ook leuke reviews terug met foto s van banken die zijn afgeleverd bij klanten. Zo kun je wat ideeën en inspiratie opdoen betreffende onze mogelijkheden.

Showroom bezoek mogelijk in Alkmaar op afspraak , 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00

Bel hiervoor even met onze helpdesk 072 5616126