Betalen bij levering

Bank speciale maat Alkmaar

Bank speciale maat Alkmaar

Bij zitbankenopmaat.nl  leveren wij bank speciale maat Alkmaar naar de voorkeuren van onze klanten.  Vaak loopt men er tegen aan dat je een leuke bank ergens ziet maar dat deze niet verkrijgbaar is in de maat die jij graag zou willen. Bij zitbankenopmaat.nl denken wij mee met de klant en bekijken de mogelijkheden.

 Er is heel veel mogelijk qua maatvoering, zitcomfort en stofkeuze. Plan gerust een afspraak in door telefonisch contact met ons op te nemen. Kom je van verder weg combineer dit eventueel met een gezellig dagje Alkmaar. Wij heten je welkom in ons zeer sfeervolle showroom en nemen de tijd om jouw wensen te bespreken.

Bank speciale maat Alkmaar
Bank speciale maat Alkmaar op verzoek van een klant

In onze showroom hebben wij modellen staan die je kunt uitproberen qua zitcomfort en uiteraard ook kunt bekijken qua uitstraling. Het belangrijkste is natuurlijk of de bank lekker zit en aanspreekt qua look. Is dit bepaald dan gaan we bekijken of de bank qua maat aangepast moet worden of dat wellicht de standaard maat ook voldoet.

Wil je een smallere of bredere leuning ook dit kunnen wij realiseren. Onze banken zijn van Nederlands fabrikaat en daardoor zijn de levertijden niet uitzonderlijk lang. En kun je snel van je nieuwe bank gaan genieten.

Bank speciale maat Alkmaar
Bank speciale maat Alkmaar in een erker geplaatst

Je vindt zitbankenopmaat.nl op Berekoog 14 in Alkmaar waar je gratis voor de deur kunt parkeren. In onze showroom vind je buiten onze banken om alles om je huis in te richten en van jouw huis je heerlijke eigen stek te maken! Kom gerust eens langs maar bedenk het even van te voren want wij zijn alleen op afspraak geopend. Zo kom je niet voor een dichte deur te staan. Bel even met onze helpdesk om een afspraak te maken wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 en 21.00.

Helpdesk 072 5616126

Bank speciale maat Alkmaar
Bank speciale maat Alkmaar