Betalen bij levering

Nieuwe bank kopen

NIeuwe bank kopen

 

Bij een nieuwe bank kopen krijg je te maken met bepaalde wensen je wilt een nieuwe bank kopen die bij je past qua zitcomfort maar uiteraard ook qua uitstraling. Hij moet immers ook bij jouw interieur en levensstijl passen. Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij keuze uit meerdere modellen die wij kunnen aanpassen naar jouw wensen. Wil je liever geen standaard maat dan kunnen wij de bank aanpassen aan de door jou gewenste maatvoering. Is de leuning van het gekozen model bijvoorbeeld te breed naar je zin? Ook daar kunnen wij in overleg een wijziging aanbrengen. Bij de meeste modellen kun je ook het zitcomfort bepalen naar zacht of medium. Onze banken zijn in de meeste gevallen van Nederlandse fabrikaat waardoor de levertijden ook meevallen. Daarbij hebben wij ook een zeer ruime keuze uit stoffen of leer. Onze showroom is gevestigd in Alkmaar makkelijk bereikbaar en gratis parkeren is mogelijk.

Bank kopen
Bank kopen speciaal op maat gemaakt op cm nauwkeurig

Je kunt onze showroom bezoeken 6 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur , let op ! dit is alleen mogelijk op afspraak daar wij alleen op afspraak geopend zijn. Onze showroom is gezellig en toegankelijk en je vind hier buiten banken ook onder andere eettafels, eetstoelen, salontafels, en gordijnen. Wij richten al jaren huizen compleet in naar tevredenheid van onze klanten , dus mocht je niet alleen denken aan een nieuwe bank kopen, ook overige woonwensen zijn bij ons te vervullen. Wij denken graag met je mee om jouw huis tot een thuis te kunnen maken.  Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard!

Nieuwe bank kopen
Nieuwe bank kopen met moeilijke maatvoering maar niet onmogelijk bij ons.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak inplannen? Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel gerust naar onze helpdesk

 072 5616126

 

LEES MEER