Betalen bij levering

Stijlvolle banken

Stijlvolle banken

In je zoektocht naar stijlvolle banken ben je terecht gekomen bij zitbankenopmaat.nl , wij leveren banken naar ieder zijn wens of smaak. Er zijn vele mogelijkheden qua opstelling, uitstraling, zitcomfort en stof keuze. Bij het kiezen van een bank die perfect past in jouw woonkamer helpt onze interieur adviseur graag. Wij hebben verschillende modellen die aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant. Zo kunnen wij een bank op maat leveren. Wellicht fijn om te weten dat bijna al onze banken gemaakt worden in Nederland. Zo hebben wij korte lijnen en zijn de wachttijden op jouw nieuwe bank niet al te lang.

Stijlvolle banken
Stijlvolle banken speciaal op maat gemaakt

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek in onze showroom gevestigd in Alkmaar. Bezoek is mogelijk 6 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur. In onze showroom vind je buiten onze bankstellen om ook ander producten qua woning inrichting die je kunnen aanspreken. Wij richten namelijk al jaren ook gehele huizen in en voorzien ze van vloeren, gordijnen en verlichting en alle meubels. Dit maakt een bezoek aan onze sfeervolle showroom daarom zeker de moeite waard. Hier komt alles te samen om je te inspireren en adviseren voor een prachtig stijlvol interieur!

Bel gerust voor het maken van een afspraak wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zondag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Heb je een advies nodig voor de gehele inrichting van je woning? Of een kleine verandering in samenspel met je bestaande meubels wat ook al een groots verschil kan maken, bel ons en wij helpen graag!

Stijlvolle banken
Stijlvolle banken hier in door ons geleverd interieur

Kijk ook eens op onze site van de-bankenfabriek.nl , eetstoelenfabriek.nl , fabriekmeubels.nl hier vind je nog overige informatie en inspiratie voor een smaakvol interieur. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het inrichten van complete huizen. Naar volle tevredenheid van onze klanten.