Betalen bij levering

Zitbank kopen

Bank op maat laten maken

Bank op maat laten maken

Bij zitbankenopmaat.nl kun je de meeste van onze bestaande modellen als bank op maat laten maken, zodat de bank geheel naar jouw wens wordt. Denk hierbij onder meer aan extra lengte of bijvoorbeeld, als extra ,een ronding in de bank. Wij hebben verschillende modellen in onze showroom staan waarbij deze mogelijkheden bestaan. Onze banken zijn duurzaam en van Nederlands fabrikaat. Hierdoor hebben wij ook niet de erg lange wachttijden die je tegenwoordig zo vaak hoort. In onze showroom in Alkmaar vind je verschillende modellen en vele stoffen waaruit je kunt kiezen, in onze sfeervolle zaak. Wij ontvangen je graag om met een kop koffie of thee samen naar de gewenste maatvoering te kijken en de mogelijkheden te bespreken.

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken met ronde vorm.

Onze showroom is gevestigd op een industrieterrein in Alkmaar waar je gratis kunt parkeren. Wij werken alleen op afspraak om de kosten voor ons en daardoor ook voor jullie als klant zo laag mogelijk te kunnen houden. Een afspraak maken is mogelijk 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur. Hiervoor kun je contact opnemen met onze helpdesk die 7 dagen in de week bereikbaar is .

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur!

072 5616126

Bank op maat laten maken
Bank op maat laten maken waaronder de bank Acacia extra lang op verzoek van een klant

Wij denken graag mee met onze klanten over de mogelijkheden en bekijken daarbij ook de thuissituatie, de gewenste bank moet immers wel goed passen. Vaak is het daarom handig om een eventuele bouwtekening mee te nemen of wat foto s van de kamer waar de bank komt te staan. Zo krijgen wij een goed beeld ivm de opstelling van de bank. Heb je dit niet bij de hand geen probleem, onze adviseur heeft ruime ervaring om een situatie in te schatten waardoor wij er altijd uit kunnen komen. Mocht het nodig zijn komen wij ook bij de klant thuis om de juiste maten te meten.