Betalen bij levering

Zitbanken naar wens samenstellen

Zitbanken naar wens samenstellen

ZITBANKEN NAAR WENS SAMENSTELLEN

Je bent op zoek naar een zitbank maar je hebt speciale wensen dan is zitbankenopmaat.nl precies datgene wat je zoekt. Wij maken zitbanken op maat zodat je een zitbank krijgt die perfect aansluit op jouw eigen wensen. Denk hierbij aan de keuze van het zitcomfort houdt je van een stevig of juist zachter zitcomfort dan kun je hier uit kiezen. Maar ook de diepte van de bank is heel belangrijk. De 1 heeft nu eenmaal langere benen dan de ander waardoor de diepte van de bank aangepast kan worden. Wil je een misschien een iets bredere leuning dan op ons model is gekozen dan is dit ook een mogelijkheid. Uiteraard kun je gebruik maken van onze ervaring en adviezen door een bezoek te brengen aan onze showroom zo kunnen wij samen met de klant kijken wat de juiste keuze is. Onze showroom is geopend 6 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur en is gevestigd in Alkmaar op een industrieterrein waar je gratis kunt parkeren.

Zitbanken naar wens samenstellen
Zitbanken naar wens samenstellen in opdracht van een klant

Maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Een afspraak heeft als voordeel dat wij gericht tijd hebben voor jou als klant. Wij zijn specialist in het maken van maatwerk maar wij hebben ook een prachtige collectie meubels, verlichting en woonaccessoires. Of je een zitbank, karpet, fauteuil of sfeervolle lamp zoekt, bij zitbankenopmaat,nl vind je alles voor jouw interieur.

Zitbanken naar wens samenstellen
Zitbanken naar wens samenstellen waaronder deze bank gradenhoek

Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij voor elke woonwens wat wils! Voor de moderne klant maar ook voor de landelijke klant en voor een ieder die daar tussenin zit. Kom gerust langs na het maken van een afspraak om onze zitbanken te kunnen testen en eventueel interieur advies op maat.

Houd er rekening mee dat wij alleen geopend zijn op afspraak anders sta je wellicht voor een gesloten deur. Omdat wij dan eventueel op inkoop zijn of een advies aan huis geven.

Een afspraak maken kan 7 dagen in de week, onze helpdesk is bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Zitbank naar wens samenstellen
Zitbank naar wens samenstellen bijvoorbeeld een grote familiebank

LEES MEER