Betalen bij levering

Zitbank kopen

Zitbanken

Zitbanken

Ben je op zoek naar op maat gemaakte zitbanken dan zit je bij zitbankenopmaat.nl helemaal goed. Wij leveren naast onze standaard maten banken ook banken aangepast aan jouw wensen. Heb je een speciale afmeting nodig ,dan denken wij met je mee en bekijken samen de mogelijkheden. In onze showroom in Alkmaar hebben wij verschillende modellen zitbanken staan zodat je hierin kunt proefzitten en kunt bekijken welke bank je het meeste aanspreekt qua uitstraling van de bank. Wij hebben ook heel veel stoffen waaruit je kunt kiezen en uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen tussen leersoorten. Er zijn vast gestoffeerde banken maar ook banken met losse kussens of banken met een ronding in het zitkussen. Kortom veel keus in ons assortiment.

Zitbanken
Zitbanken in verschillende opstellingen mogelijk

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Hier komen onze verschillende webshops samen zodat je een sfeervolle showroom treft waarin je naast zitbanken ook onder andere eetstoelen, eettafels en kasten kunt vinden. Eigenlijk alles qua woninginrichting vind je bij zitbankenopmaat.nl . Kortom een bezoek is zeker de moeite waard! Houd er wel rekening mee dat een bezoek aan onze showroom alleen mogelijk is op afspraak. Je kunt hiervoor bellen met onze helpdesk.

Helpdesk 072 5616126 bereikbaar alle dagen in de week.

Zitbanken
Zitbanken waaronder de bank Acacia speciaal op maat

Mocht je een nieuw huis betrekken dan kunnen wij je ook helpen met het inrichten van je gehele woning. Onze interieur adviseur heeft al van jongs af aan ervaring met het inrichten van woningen. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Wellicht is het handig om in dit geval een eventuele bouwtekening mee te nemen zodat de juiste afmetingen bekend zijn en er een juist opstelling van de meubels gemaakt kan worden.

Een afspraak voor een bezoek aan onze showroom is mogelijk 6 dagen in de week, tussen 9.00 en 21.00 uur.