Betalen bij levering

Leren bank

Gezinsbank

Een gezinsbank waar je met z’n allen samen komt om lekker te genieten en te kletsen. Of om een boek te lezen of gezellig samen een film te kijken vind je zeker bij zitbankenopmaat.nl . Een gezinsbank wordt volop gebruikt en daarom is het belangrijk dat hij degelijk en duurzaam is. Maar  bovenal aangepast is aan jouw zit comfort wensen! Vandaar dat het mogelijk is om te kiezen uit de hardheid van de kussens om voor het optimale comfort te gaan. De ene mens is de andere niet waar de 1 het heerlijk vind om zacht te zitten kiest de ander juist voor een iets hardere variant. In onze showroom kun je samen met ons kiezen wat voor jullie het prettigst zit.

Wij denken graag met onze klanten mee om te komen tot de juiste keuze. Ook kijken wij welke stof geschikt is voor jouw gezinssituatie. Qua leeftijd van de kinderen of er wel of geen huisdieren zijn dit is zeker bepalend voor de stofkeuze. Wij hebben stoffen die goed te reinigen zijn en  huisdierproof.

Luxe bank op maat gemaakt
Onze topper de Acacia is zeer geschikt als gezinsbank

 Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij een sfeervolle showroom in Alkmaar waar je in onze modellen kunt proefzitten om een goede keuze te kunnen maken voor jouw gezinsbank. Wij werken alleen op afspraak waarvoor je kunt bellen naar onze helpdesk. Wij maken banken ook buiten de standaardmaten om maar door het bezoeken van onze showroom krijg je een goed beeld van de mogelijkheden wij kunnen veel aanpassen. Een bezoekje is zeker de moeite waard want naast banken verkopen wij ook onder andere eetstoelen, tafels en kasten.

Gezinsbank
Gezinsbank waarbij de 1 bijvoorbeeld tv gericht wil zitten en de ander haard gericht

Showroom in Alkmaar alleen op afspraak te bezoeken 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag

Bel hiervoor met onze helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur

072 5616126 of 06 22694323