Betalen bij levering

Bank met keerbare kussens

Bank met keerbare kussens

Bank met keerbare kussens is een duurzame oplossing voor jouw keuze uit banken. Immers doordat de kussens keerbaar zijn blijven ze mooier en is het ook mogelijk wanneer er een vlekje in zit die er niet meer uit gaat om er voor te kiezen het kussen om te draaien. In de meeste gevallen zal dit echter niet nodig zijn omdat je kunt kiezen uit een care fix behandeling waardoor een vlek makkelijk te verwijderen is. Ook hebben wij verschillende stoffen voor de bank met keerbare kussens die al vanuit de fabriek geïmpregneerd zijn zodat een extra carefix behandeling niet nodig is. Laat je in onze showroom van zitbankenopmaat.nl informeren over de mogelijkheden.Onze showroom zit in Alkmaar op een industrieterrein waar je makkelijk en gratis kunt parkeren.

Bank met keerbare kussens
Bank met keerbare kussens onze bank Viool

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar op een industrieterrein waar je voor de deur gratis kunt parkeren. In onze showroom vind je naast banken ook vele andere producten die te maken hebben met interieurs. Denk hierbij aan onder andere eettafels, eetstoelen, kasten maar ook gordijnen en vloeren. Wij leveren totale interieurs waarbij er vele mogelijkheden zijn om jouw huis geheel naar jouw smaak in te richten. We helpen graag met het maken van de juiste keuzes in stoffen, kleuren en materialen. Wij kijken hierbij ook goed naar de gezinssamenstelling en of er eventueel huisdieren rond lopen. Een interieur moet tenslotte niet alleen er mooi uitzien maar ook leefbaar zijn.

Bank met keerbare kussen
Bank met keerbare kussens in mooi velours

Een afspraak maken in onze showroom kan 6 dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur. Let op want wij zijn alleen geopend op afspraak, anders loop je de kans voor een dichte deur te staan. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk, maandag t/m zaterdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur.

Helpdesk bereikbaar voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom

7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00

072 5616126

 

 

LEES MEER