Betalen bij levering

Zitbank naar wens samenstellen

Familiebank

 

Familiebank

Heerlijk met z’n allen kunnen zitten op deze prachtige familiebank Mimosa, die je kunt vinden bij zitbankenopmaat.nl . Het zitcomfort en de uitstraling van deze bank maken je woonkamer compleet! Verkrijgbaar in meerdere opstellingen en met vele stofkeuzes zodat de bank zeker in de smaak zal vallen. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om de bank te komen bekijken en te komen proefzitten.

 

 

Familiebank
Familiebank onze prachtige bank Mimosa

Onze showroom heeft een gezellige uitstraling en hierin krijg je zeker inspiratie voor het sfeervol inrichten van jouw huis. Naast banken hebben wij nog veel meer om te kunnen laten zien. Denk hierbij onder andere aan tafels, lampen, kasten en accessoires. Wij hebben immers vele jaren ervaring met het inrichten van huizen. Onze adviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuze voor jaren woonplezier.

Familiebank
Onze topbank Acacia in deze opstelling zeer geschikt als familiebank

Showroom in Alkmaar op afspraak geopend van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur

Bel voor het maken van een afspraak even met onze helpdesk ,wij zijn bereikbaar onder telefoonnummer 072 5616126 of 06 22694323

Familiebank
Familiebank in een prachtig sprekende kleur

Heb je speciale wensen qua afmeting of opstelling wij denken graag met je mee en bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Bij de meeste van onze banken heb je de keuze qua hardheid van de zitkussens deze kunnen in medium of zacht geleverd worden. Omdat dit een zeer persoonlijke keuze is , is een bezoek aan onze showroom aan te raden. Zo kun je zelf voelen wat jou het beste past en kunnen wij eventueel ook de bank aanpassen qua zitdiepte mocht dit nodig zijn. Heb je een heel groot gezin dan is de mogelijkheid voor een extra lange bank ook zeker een optie. Kortom een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard, wij denken graag met de klant mee!