Betalen bij levering

Zitbanken met keerbare zitkussens

Zitbanken met keerbare kussens

Zitbanken met keerbare kussens

zitbanken met keerbare kussens
de Maatwerkbank met keerbare kussens

Een bank waarvan je dubbel plezier kunt hebben vind je bij zitbankenopmaat.nl onder de noemer zitbanken met keerbare kussens . Hierbij kun je tenslotte de kussens omdraaien mocht daar behoefte aan zijn. Buiten dit feit om is er ook nog een mogelijkheid om de banken in zijn geheel te laten impregneren, zodat mocht er een vlekje in komen die je er zelf niet uit krijgt, er een vlekgarantie van 5 jaar kan worden gegeven. Op deze manier wordt jouw bank nog duurzamer en dat is een fijne bijkomstigheid.

Zitbanken met keerbare kussens
Maatwerk zitbanken met keerbare kussens aan een klant geleverd

Bij zitbankenopmaat.nl kijken wij samen met de klant naar zijn of haar wensen en de mogelijkheden om de perfecte bank voor jou te kunnen maken. Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze showroom die sfeervol is ingericht en daardoor vol inspiratie. Wij hebben al vele klanten geholpen waardoor ze zitbanken met keerbare kussens met daarbij ook een fijn zitcomfort. Ook hierin hebben wij de keuze in vele gevallen aan de klant gelaten. Je kunt kiezen uit zacht of medium comfort zitkussens dit is tenslotte zeer persoonlijk. Reden genoeg om een bezoek aan onze showroom in te plannen, toch?

Zitbanken met keerbare kussens
Zitbanken met keerbare kussens waaronder model viool

In onze showroom hebben wij meerdere modellen staan zodat je een goed idee kunt krijgen van de mogelijkheden. Wij helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring zien wij al snel wat er goed bij je past. Wanneer je bij ons langs wilt komen let dan wel op want wij zijn alleen op afspraak geopend!

Wil je een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze showroom bel dan even met onze helpdesk.

Helpdesk bereikbaar 6 dagen per week van maandag t/m zaterdag van 9.00 t/m 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126