Betalen bij levering

Zitbank voor lange mensen

Zitbank voor lange mensen

Zitbank voor lange mensen

Wist je dat wij van zitbankenopmaat.nl gespecialiseerd zijn in het maken van een zitbank voor lange mensen? Wij krijgen zeer regelmatig klanten binnen van 2 meter plus die nergens kunnen slagen voor een zitbank speciaal voor hun gemaakt.

Hier hebben wij op in gespeeld door een aantal standaard banken die bij ons populair zijn te kunnen aanpassen zowel in hoogte als in diepte. Door middel van een wat hoger pootje weet menig lange klant niet wat hen overkomt. Vaak voor het eerst ervaren zij een ongekende zitcomfort omdat de zithoogte van standaard 42-45 cm hoog, verandert naar 50 cm hoog of plus.

Zitbank voor lange mensen
Exclusieve maatwerkbank Acacia speciaal voor lange mensen.

Zij ervaren direct dat de bank voegt in knieholte en met bijvoorbeeld de bank op de foto hierboven, is de zitdiepte 70 cm in plaat van standaard 50-55 cm zitdiepte. Ook door de poten standaard van 13 cm hoog te veranderen in prachtige stalen (RVS of Zwart)poten in 16-18 cm hoog wordt er direct voldaan aan de toch wel strenge eisen van klanten die 2 meter plus zijn.

Het is ons al menig keer overkomen dat de klant helemaal ontsteld is van de mogelijkheden. Zelfs bij landelijke banken kunnen wij deze aanpassing toepassen.

Zitbank voor lange mensen
Zitbank voor lange mensen

Bovenstaande bank Viool heeft een zitdiepte van 68 cm. en de rug is 5 cm hoger gemaakt. Ook de poten zijn  hoger gemaakt. Hierdoor ervaart deze klant dat er voor hem ook een bank is waar hij prettig op kan zitten. Dus ben je lang en zoek je al jaren een comfortabele bank speciaal in zitdiepte en hoogte op jou aangepast aarzel dan niet en bel ons op voor het maken van een showroom afspraak. Wij zijn, op afspraak, 6 dagen in de week open van 9.00-21.00. Onze prachtige showroom staat op de Berenkoog 14, 1822BJ  Alkmaar onder telefoonnummer 072-5616126.

Zitbank voor lange mensen
Speciaal maatwerk Freesia met verplaatsbare rugkussens