Betalen bij levering

bank kopen

Halfronde bank

Halfronde bank

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte bank zoals bijvoorbeeld een halfronde bank? Dan zit je bij zitbankenopmaat zeker goed. Wij maken vele modellen banken uit onze collectie op maat. Van halfrond tot gradenhoeken tot erkerbank tot een zitbank voor lange mensen. In eigen fabriek hebben wij de mogelijkheid aan al jouw wensen te voldoen. Al onze banken die op maat gemaakt kunnen worden zijn leverbaar met diverse pootjes, vele stof en leder keuzes. Onze interieur specialist vertelt u graag alle mogelijkheden in onze mooie showroom in Alkmaar.

Halfronde bank
Bank Tulp gemaakt in een ronde erker.

Topkwaliteit

Al onze banken worden gemaakt van de beste materialen zoals massieve rompen in combinatie met vezelplaat en board, koudschuim HR38 en noga vering. Wij stofferen met veel passie onze banken waardoor alles er strak uitziet en een hoog niveau uitstralen. Wij bieden een keuze uit meer dan 1000 stoffen zonder dat de prijs van de bank hierdoor veranderd. Maar ook microvezel leder is een optie of echt leder.

Halfronde bank
Speciaal maatwerkbank met ronde vorm.

Showroom

Uiteraard kunt u alle modellen banken bezichtigen in onze mooie showroom op de Berenkoog 14 in Alkmaar. Let wel dat wij uitsluitend op afspraak open zijn van 9.00-21.00. En dit 6 dagen in de week. Is jou interesse gewekt? Bel dan voor het maken van een showroom afspraak met 072-5616126. Wij nemen 24/7 op, zelfs op zondag om u te woord te staan. Het is echt de moeite waard want naast prachtige banken bieden wij ook een totaal interieur advies aan. Wij bieden aan; gordijnen, zonwering, vloeren, karpetten, verlichting, meubelen op maat etc etc, teveel om op te noemen. Wij bieden een zeer sfeervolle showroom aan voor elk wat wils.

Ons motto; Laat u vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Halfronde bank
Erkerbank Viool met lounge met ronde vorm.