Betalen bij levering

Modulaire bank

Bank met ronde vormen

bank met ronde vormen

bank met ronde vormen
Speciaal maatwerkbank met ronde vorm.

Zitbankenopmaat is gespecialiseerd in het op maat maken van zitbanken uit eigen fabriek. Een bank met ronde vormen is nu helemaal de trend en kunnen wij geheel op maat maken. Je ziet wel overal banken met ronde vormen maar alleen leverbaar in standaard maten. Bij ons is echt alles mogelijk van een ronde bocht in een bank tot een lounge met ronding en in elke breedte en lengte. Maar ook bijvoorbeeld een erkerbank op maat of een bank geschikt voor lange mensen. Wij lopen nergens voor weg en staan geheel open voor jouw wensen.

bank met ronde vormen
Bank Tulp gemaakt in een ronde erker.

Advies

Dus ben je op zoek naar een bank met ronde vormen of wat voor een maatbank dan ook, wij van zitbankenopmaat kunnen jou daar perfect in adviseren. Vaak vragen wij eerst een bezoek te doen in onze mooie showroom in Alkmaar waar vele modellen staan die op maat gemaakt kunnen worden. Deze kan je dan eerst uit proberen en op basis van jou keuze komen wij bij jouw thuis langs met alle mogelijke stof en leer stalen om tot de juiste kleurencombinatie te komen. Vervolgen smaken wij een  mal van de situatie en na het noemen van de juiste prijs kan je overgaan tot koop. 8-10 weken later is jouw wens bank klaar en kan je heerlijk chillen.

bank met ronde vormen
Onze bank Anemoon met lounge met ronde vorm.

Afspraak maken

Geïnteresseerd? Bel dan nu met 072-5616126 voor het maken van een showroom afspraak. Onze showroom is open 6 dagen in de week van 9.00-21.00 op afspraak. Naast alle mooie banken geven wij ook interieur advies op maat. Van gordijnen, zonwering, vloeren, karpetten, lampen , meubelen (op maat) tot uiteraard onze zitbanken op maat. Kom langs in onze prachtige sfeervolle showroom en laat je verrassen.

bank met ronde vormen
Ons topmodel Viool een bank met ronde vormen.