Betalen bij levering

Zitbank naar wens samenstellen

Velours zitbank op maat

Velours zitbank op maat

Zoek je een maat bank en in een prachtige velours dan hebben wij wat je wilt. Wij maken onze velours zitbank op maat zoals jij die wilt. Hoger? Breder? dieper? of andere armlegger? het maakt ons niet uit, wij maken het op maat voor je. De keuze uit velours bij ons is enorm en tegenwoordig zijn vele van deze stoffen ook wasbaar. Onze landelijke banken hebben allemaal weerbare zit en rugkussens met ritsen. Zelfs de romp kan gemaakt worden met een losse hoes, hierdoor is werkelijk alles wasbaar. Laat je inspireren in onze mooie showroom en kies de bank van jouw dromen.

Velours zitbank op maat
Onze topbank Acacia in een luxe velours gestoffeerd

Moderne banken, landelijke banken, luxere living banken

Wij maken alle soorten banken op maat van modern tot landelijk tot luxere living. Momenteel zijn luxere living banken erg populair. Deze type banken worden gestoffeerd in zeer glanzende velours stoffen waardoor ze een zeer exclusieve uitstraling krijgen. Deze stoffen zijn van 100% polyester en hierdoor makkelijk in onderhoud en vaak ook zeer sterk. Een moderne bank leent zich niet echt voor zo’n glanzende stof omdat dit niet echt in een moderne look past. Maar ook hier geldt; laat je vrijblijvend adviseren en inspireren door onze interieur adviseurs.

Velours zitbank op maat
Speciale erkerbank op de centimeter gemaakt.

Showroom

Is jouw interesse gewekt en zou jij ook graag zo’n mooie velours zitbank op maat willen laten maken? Bel dan met onze servicedesk die 7 dagen per week bereikbaar is van 9.00-21.00 op telefoonnummer 072-5616126 of mobiel 06-22694323. Je kan dan een showroom afspraak maken en al onze modellen uit proberen en alle mooie stoffen of leder bekijken. De keuze is echt enorm, laat staan de mogelijkheden. Onze interieur adviseur staat dan tot jouw beschikking en zal samen met jou tot de ultieme zitbank komen. Van rond, of in een erker, met schuine graden hoek of in welke situatie dan ook. Wij maken het en in eigen atelier hier in  Nederland.

Velours zitbank op maat
Ons topmodel Viool in een luxere velours