Betalen bij levering

Luxe bank op maat gemaakt

Luxe bank op maat gemaakt

Luxe bank op maat gemaakt.

De trend op dit moment zijn luxe bank op maat gemaakt in schitterende velours stoffen in koper, zilver en goudtinten. Dit in combinatie met luxe tot bijna kitscherige accessoires maken dit geheel tot luxere living. Wij van zitbankenopmaat.nl kunne al onze banken op de cm op maat leveren en ook in deze luxe velvets. Daarbij geven wij ook interieur advies met bijbehorende luxe gordijnen, houten jaloezieën, vouwgordijnen, of luxe shutters. Ook de luxere karpetten mogen hierbij niet ontbreken en salontafels in marmer, eiken of gestoffeerd. Glazen hanglampen in brons of zilver zijn de finishing touch in dit interieur. Laat je vrijblijvend inspireren en adviseren voor een totaal harmonieus interieur.

Luxe bank op maat gemaakt
Onze topper de Acacia is een luxe bank op maat gemaakt.

Showroom

Kom gerust eens langs voor zo’n interieur advies op maat in Alkmaar. Daar zijn wij in het bezit van een prachtige showroom vol lampen, karpetten, banken uiteraard, fauteuils, kasten, salontafels, gordijnen en alle mogelijke zonwering en vloeren. Wij zijn zeven dagen in de week open op afspraak van 9.00-21.00. Je kan ons 24/7 bereiken op 072-5616126 of 06-22694323. Onze interieur adviseur komt langs om met jullie tot het ultieme interieur te komen. Daarna nodigt hij jullie uit in de showroom waar hij een prachtige kleurencollage heeft klaar liggen alles afgestemd op jullie smaak en wensen.

Luxe bank op maat gemaakt
Bijzondere opstelling Acacia op maat gemaakt.

Dus op zoek naar een erkerbank, graden hoekbank, bijzondere maatbank, grote u-bank? Bel ons en kom langs voor een gesprek. Wij staan voor je klaar met koffie of thee en met een zeer luisterend oor om al jouw wensen te vervullen. Want wat je ook wilt op het gebied van een luxe bank op maat gemaakt, wij maken het op de cm. Dus ook de rug hoger, zitdiepte dieper of korter, armlegger anders of smaller, breder of hoger? Zitbankenopmaat doet het en in eigen fabriek.

Luxe bank op maat gemaakt
Maatwerk zitbank hier aan een klant geleverd

LEES MEER