Betalen bij levering

Nieuwe bank kopen online of in de winkel

Nieuwe bank kopen online of in de winkel

Een nieuwe bank kopen online of in de winkel bij zitbankenopmaat.nl heb je de keuze . Wanneer je heel goed weet wat je zoekt qua model kun je onze site bekijken waarbij je ook een ruime keuze uit stoffen vind. Hierna configureer je de bank en krijg je de prijs te zien waarna je eventueel tot bestelling kunt overgaan. Uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor vragen of twijfels. Schroom niet om ons even te bellen. Wij zijn bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 alle dagen van de week.

Helpdesk 072 5616126

Nieuwe bank kopen online of in de winkel
Nieuwe bank kopen online of in de winkel

Mocht je toch liever de banken eerst willen bekijken in onze showroom dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij hebben een showroom in Alkmaar waarbij er volop keuze en mogelijkheden zijn om jouw nieuwe bank kopen online of in de winkel mogelijk is. Wanneer je thuis al een beetje bedacht hebt wat je wilt maar toch twijfelt over de juiste maatstelling. Of wanneer je twijfelt qua zitcomfort en graag wilt testen welk zitcomfort voor jou het prettigst is? Kom gezellig langs in onze sfeervolle showroom. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs hebben oog voor wat de klant wenst en begeleiden je om jouw ultieme bank samen te stellen. Er is namelijk bij zitbankenopmaat.nl veel mogelijk om de juiste maatvoering en comfort te creëren. Wij denken met je mee en passen zonodig de maatvoering aan voor het juiste zitcomfort.

Nieuwe bank kopen online of in de winkel
Nieuwe bank kopen online of in de winkel ook maatwerk mogelijk

Buiten onze collectie banken om vind je in onze showroom ook volop mogelijkheden voor het inrichten van jouw woning met overige meubels. Een bezoekje aan onze sfeervolle showroom is dus zeker inspirerend. Kom gerust eens langs maar bedenk wel dat wij alleen geopend zijn op afspraak. Hierdoor zijn wij ook flexibel om eventuele thuis adviezen te kunnen geven. Een afspraak voor de showroom is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak voor een showroom bezoek onze helpdesk ,072-5616126

Nieuwe bank kopen online of in de winkel
Nieuwe bank kopen online of in de winkel resultaat bij klant