Betalen bij levering

Meubels

Meubels

Bij zitbankenopmaat.nl kun je terecht voor de aanschaf van al jouw meubels voor het inrichten van je huis. Bij ons vind je ,naast de banken die desgewenst op maat kunt laten maken, ook terecht voor de overige meubels in voor jouw woning. Dit maakt zitbankenopmaat.nl de juiste plek om jouw woning te laten inrichten. Onze experts nemen hun ruime ervaring van het inrichten van complete huizen mee om  jouw droominterieur te maken. Je krijgt doordat wij alleen op afspraak werken persoonlijke aandacht met advies op maat. Wij denken hierbij niet aan onze eigen smaak maar nemen jouw smaak en ideeën mee in ons interieur advies om het plaatje voor jou geheel naar wens te maken.

meubels
meubels eindresultaat van ons advies

Je kunt een bezoek aan onze showroom plannen dmv een telefoontje aan onze helpdesk samen kunnen we bespreken welk tijdstip het beste uitkomt. Een showroom bezoek is mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk o72 5616126

meubels
meubels ook maatwerk banken mogelijk

Om tot het perfecte plaatje te kunnen komen is het ook mogelijk om de bank speciaal voor jouw op maat te laten maken. Zo komen al jouw meubels goed tot zijn recht en kun je de opstelling maken zoals jij wilt ook als de woning afwijkende maten heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een erker. Vaak wordt een erker niet geheel benut , bij zitbankenopmaat.nl bieden wij hiervoor een oplossing.

meubels
meubels met maatwerk bank erker op de cm

Voordat je een afspraak maakt voor een bezoek aan onze showroom vind je het misschien leuk om even wat inspiratie op te doen betreft onze mogelijkheden. Kijk hiervoor eens op onze ander sites waar al onze producten qua meubels samen komen. Zo krijg je alvast een goede indruk van wat wij kunnen creëren.

de-bankenfabriek.nl

Fabriekmeubels.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl

meubelsmeubels totaal plaatje

Mocht je vragen hebben bel ons gerust wij zijn 7 dagen in de week voor jou bereikbaar!

Helpdesk 072 5616126