Betalen bij levering

Nieuwe bank of stoelen kopen

Nieuw bankstel of stoelen kopen

Je bent lekker bezig met het veranderen van je interieur en wilt graag een nieuw bankstel of stoelen kopen . Waar begin je met zoeken? Allereerst waarschijnlijk online om zo gericht te kunnen zoeken. Ontdek onze site van zitbankenopmaat.nl om hier jouw ideale nieuw bankstel of stoelen te kunnen scoren. Dit is al heel goed mogelijk puur en alleen online maar desgewenst ook in onze gezellige showroom. Want zeg nu eerlijk je wilt toch wel graag de ene stoel of bankstel even testen qua zitcomfort. Bij zitbankenopmaat.nl vind je verschillend modellen banken en is er ook maatwerk mogelijk. Daarnaast komen in onze showroom onze meerdere sites samen en vind je zodoende ook onder meer eetstoelen en eettafels in ons assortiment.

Nieuw bankstel of stoelen kopen
Nieuw bankstel of stoelen kopen

Je vindt onze showroom in Alkmaar waar wij alleen op afspraak werken, hierdoor kunnen wij gericht de tijd voor je nemen en al je wensen en ideeën bespreken. Tenslotte zijn zitmeubelen een heel belangrijk element in ons dagelijks leven. Het zitcomfort is uitgangspunt nummer 1, daarnaast wil je natuurlijk ook dat de bank of stoelen een mooie uitstraling hebben. Wij hebben een ruime keuze in zowel landelijk als moderne stijl en daarbij ook de keuze uit vele stoffen.

Nieuw bankstel of stoelen kopen
Nieuw bankstel of stoelen kopen

Kijk voor inspiratie voor het kopen van eetstoelen even op onze site van eetstoelenfabriek.nl voor vragen mag je uiteraard altijd even bellen.

Onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Nieuwe bankstel of stoelen kopen
Nieuw bankstel of stoelen kopen enkele voorbeelden van leveringen

Wil je een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom dan kun je hiervoor een afspraak maken via onze helpdesk.

Onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Van rechte bank naar hoekbank , een ronde bank of zelfs eetbankjes je vindt het bij zitbankenopmaat.nl . Daarnaast uiteraard ook een ruime keuze uit eetstoelen en overige meubelen. In onze showroom komen ze allemaal samen en maakt een showroom bezoek zeker de moeite waard!