Betalen bij levering

Bankstellen

Bankstellen

Wanneer je in je zoektocht naar bankstellen de juiste afmetingen niet kunt vinden breng dan eens een bezoek aan zitbankenopmaat.nl . Wij zijn een webwinkel waarbij je bankstellen op maat kunt vinden. Hier zie je onze modellen van Nederlands fabrikaat en maakbaar in de gewenste maat zodat de bank naadloos aansluit op jouw wensen. Heel handig is om via onze site alvast een idee te krijgen welke modellen er verkrijgbaar zijn. Leuker en praktischer is het om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Alkmaar. Een bankstel is tenslotte niet iets wat je dagelijks koopt. Belangrijk is dat de bank je in eerste instantie aanspreekt qua model. Uiteraard nog belangrijker, hoe zit de bank?

Bankstellen
Bankstellen op maat gemaakt

Wij hebben meerdere standaardmodellen waarop ook aanpassingen gemaakt kunnen worden qua zitcomfort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stevige of juist wat zachtere zitkussens. Maar ook aan de wensen van de wat langere persoon of juist de wat kleinere wij hebben de juiste oplossing. Wij denken mee met de wensen van de klant omdat wij het optimale comfort van jouw bankstellen willen bieden.

Bankstellen
Bankstellen ook in leder uitvoering

Wij hebben veel verschillende stoffen om jouw bank in uit te voeren waaronder een zeer ruime geselecteerde collectie in dezelfde prijsklasse. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan dat de bank door jouw stofkeuze duurder uitvalt dan gedacht. Dit alles maakt een bezoek aan onze showroom de moeite waard. Wil je langskomen? Maak dan eerst even een afspraak via onze helpdesk. Zij zijn er ook voor alle overige vragen en zijn alle dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Bankstellen
Bankstellen in de vorm van een eetbankje

Buiten onze bankstellen om vind je ook een uitgebreide collectie meubels en accessoires .Bij zitbankenopmaat.nl kun je namelijk terecht voor jouw gehele inrichting dit maakt een bezoekje aan de showroom wellicht nog aantrekkelijker. We ontvangen je graag met uiteraard een lekkere kop koffie of thee!

Banksterllen
Bankstellen en totaal inrichting

LEES MEER