Betalen bij levering

Banken - meubels

Banken - meubels

Bij zitbankenopmaat.nl vind je een stijlvolle collectie aan banken – meubels voor de levensstijl die bij jou past. Van modern naar landelijk of stoer en ertussenin wij kunnen zeker aan jouw wensen voldoen. Wij maken banken op maat, dus mogelijk voor zowel lange mensen of de wat kortere, er is altijd een oplossing. Wij kijken samen met de klant welke optie het beste past. Hierna laten wij de bank in onze fabriek aanpassen aan de gewenste maat. Naast onze collectie banken hebben wij ook overige meubels om jouw huis sfeervol in te richten. Zelfs de vloer en raambekleding kan door ons geleverd worden.  Onze interieur adviseurs hebben ruime ervaring met het inrichten van huizen. Desgewenst komen wij ook bij je thuis voor een gedegen advies. Zo kunnen wij vanuit de eigen woonsituatie onder meer de juiste opstelling en kleur stelling bepalen.

Banken - meubels
Banken – meubels voor elke stijl

Onze showroom bevind zich in Alkmaar en daarbij heb je de mogelijkheid om 7 dagen in de week -op afspraak- langs te komen. Kijk eens op onze sites om een goed idee te krijgen van de mogelijkheden. Bij de reviews van de-bankenfabriek.nl zijn bijvoorbeeld foto s geplaatst van de door ons geleverde banken en/of interieurs. Leuk om eens doorheen te bladeren voor voorbeelden en inspiratie!

Banken - meubels
Banken – meubels totaal advies

Je kunt bellen met onze helpdesk om een afspraak te maken voor een showroom bezoek .Wij zijn telefonisch 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Banken - meubels
Banken – meubels afgeleverd project

In onze showroom vind je de verbinding van onze sites, hier komen alle producten samen. Dit maakt een bezoek aan onze winkel leuk, omdat je hierdoor alle inspiratie krijgt voor het creëren van een sfeervol en eigen thuis! Door het maken van een afspraak hebben wij gericht alle tijd om je te helpen en je wensen te bespreken.

Vind onze banken – meubels onder :

de-bankenfabriek.nl

zitbankenopmaat.nl

de-interieurspecialist.nl

eetstoelenfabriek.nl