Betalen bij levering

Loungebank

Loungebank

De juiste loungebank uitkiezen die helemaal aan jouw verwachting voldoet kan een hele uitdaging zijn. Vaak heb je specifieke wensen waaraan jouw bank moet voldoen. Dan ben je eindelijk naar de meubelboulevard gegaan maar blijkt de bank toch niet in jouw gewenste maat leverbaar. Bij zitbankenopmaat.nl maken wij de bank voor jouw naar wens op maat. Je kunt onze site bekijken om alvast een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard kun je dan online tot bestelling overgaan. Veel leuker is het om een afspraak te maken voor een bezoekje aan onze showroom. Hier in Alkmaar hebben wij verschillende modellen staan samen met vele andere meubelen om het plaatje compleet te kunnen maken. Onze showroom is heel sfeervol ingericht en werkt zeer inspirerend. Samen met onze adviseurs kun je bespreken wat je wensen zijn en maken we samen jouw ultieme loungebank.

Loungebank
Loungebank met ronde vorm

Jouw loungebank wordt in Nederland gemaakt en heeft hierdoor geen extreem lange levertijd. Daarbij is er, afhankelijk van het gekozen model, de mogelijkheid uit meerdere stram heden van het zitkussen. Ook kunnen wij de zitdiepte desgewenst aanpassen. Tel hierbij de mogelijkheid op voor de keuze uit vele verschillende stoffen. Dit maakt een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard!

Wij hebben modellen in stoere strakke stijl met vaste stoffering of landelijk met losse kussens en zelfs mogelijk met losse hoes. In onze showroom vind je volop inspiratie voor banken en overige meubelen in jouw huis. Desgewenst kunnen wij je huis compleet inrichten van vloer tot gordijnen en meubels met aanvulling van passende accessoires!

Loungebank
Loungebank Acacia

Wil je langskomen? Maak dan een afspraak via onze helpdesk. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar voor het inplannen van een bezoek aan onze showroom.

Helpdesk 072 5616126

 Een afspraak is ook mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.