Betalen bij levering

Modulaire bank

Modulaire bank

Hoe fantastisch is een modulaire bank in je woonkamer!? Wat een heerlijkheid om te kunnen schuiven met de verschillende elementen van je bank. En zo keer op keer een andere opstelling te kunnen maken en een andere sfeer te creëren.

Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij meerdere keuzes van banken waarbij dit mogelijk is. Zelfs ,zoals je op de foto s kunt zien, een bank bestaande uit ronde elementen.

Modulaire bank
Modulaire bank Azalea

 

Daarnaast heb je ook de keuze uit vele stoffen en kun je er zelfs voor kiezen om verschillende modules in andere stoffen te kiezen.

Volop keuze en mogelijkheden vind je bij zitbankenopmaat.nl .

 

Onze modulaire banken zijn verkrijgbaar in moderne en landelijke stijl. Zo is er altijd wel een bank naar jouw smaak.

Het zitcomfort is van een goede kwaliteit en bij sommige modellen ook aan te passen aan de wens van de klant qua hardheid.

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar en te bezoeken op afspraak.

Modulaire bank
Modulaire bank in landelijke stijl

De banken zijn desgewenst ook vast te maken door het speciale klik systeem die je ook weer opzij kunt schuiven mocht je de elementen los willen plaatsen. Zo heb je een zeer flexibel interieur die keer op keer verrast.

Modulaire bank
Modulaire bank verrassend veelzijdig

Wil je graag een advies met de mogelijkheden voor jouw woonkamer, bel dan even met onze helpdesk. Eventueel kunnen wij dan een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Buiten onze elementen banken hebben wij uiteraard nog andere keuzes qua banken. Maar ook voor de rest van je interieur is er volop keuze. Dat maakt een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Wij leveren onder meer ook zonwering, karpetten, kasten, eettafels en eetstoelen.

Modulaire bank
Modulaire bank

Kortom wij kunnen desgewenst je hele nieuwe interieur verzorgen. Bel voor het maken van een afspraak v00r een bezoekje aan onze showroom met de helpdesk.

Helpdesk 072 5616126