Betalen bij levering

Bank geschikt voor lange mensen

Bank geschikt voor lange mensen

Het is vaak lastig om een bank geschikt voor lange mensen te vinden. Ben je langer dan de gemiddelde persoon ? Dan lukt het de meeste mensen maar niet om een bank te vinden die lekker zit. Gevolg steeds bewegen in je bank om de juiste zit te vinden en uiteindelijk rugpijn. Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij inmiddels veel klanten kunnen helpen aan een juiste bank. Door jarenlange ervaring en het feit dat we ook banken op maat kunnen maken weten we inmiddels precies wat men zoekt. De verademing is dan ook vaak groot wanneer men na een telefonische afspraak een bezoek brengt aan onze showroom. Eindelijk wel de mogelijkheid om lekker te kunnen zitten in een bank.

Bank geschikt voor lange mensen
Bank geschikt voor lange mensen met lendekussens

Een bank geschikt voor lange mensen met daarbij de keuze uit veel verschillende stoffen of in leer uitvoerbaar. Zo krijg je en een bank die lekker zit maar ook 1 die helemaal in jouw smaak valt. Wij denken uiteraard graag mee met het bepalen van de juiste keuze qua bekleding. Zo doende past de bank straks helemaal in jouw interieur.

Bank geschikt voor lange mensen
Bank geschikt voor lange mensen ook in U vorm mogelijk

Buiten onze bankstellen om verkopen wij ook overige meubelen voor het inrichten van jouw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld ook eens aan eetstoelen voor lange mensen.  Ook hierin hebben wij de juiste mogelijkheden.

Bank geschikt voor lange mensen
Bank geschikt voor lange mensen maar ook o.a eetkamerstoelen

Kom eens gezellig langs in onze showroom om onze collectie en onze mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Een afspraak voor een bezoekje is snel gemaakt door even te bellen met onze helpdesk. Wij zien je graag verschijnen om onder het genot van een kop koffie of thee samen jouw droombank te realiseren. En wellicht zie je nog meer wat je interesse wekt, laat je door onze showroom verrassen wij helpen je graag verder.

Helpdesk 072 5616126

 voor het maken van een showroom afspraak

bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur- 7 dagen in de week