Betalen bij levering

Elementen bank

Elementen bank

Elementen bank

Een elementen bank is een ideale bank met zeer veel mogelijkheden qua opstelling. Doordat elk element zowel los geplaatst kan worden maar desgewenst ook vastgeklikt. Hierdoor ben je heel flexibel in je opstellingen. Deze bank wordt in Nederland gemaakt en is verkrijgbaar in meerdere modellen. Je kunt de elementen los van elkaar plaatsen maar ook vast zetten met een handig kliksysteem. Zo kun  je een speels effect in de woonkamer creëren en zit je niet vast aan een vaste opstelling. Hoe heerlijk is dat, er is toch niets leukers dan zo af en toe lekker je woonkamer te kunnen veranderen!

Elementen bank
Elementen bank in landelijke stijl

In onze showroom in Alkmaar vind je alle modellen en daarbij ook vele stoffen en leersoorten .Hieruit kun je volop kiezen om jouw mooiste bank te kunnen samenstellen. We hebben een heel groot assortiment van stoffen samengesteld in dezelfde prijsklasse zodat je niet met een extra toeslag te maken krijgt qua stofkeuze. Kom eens langs in onze showroom waarbij onze adviseurs je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Een showroom bezoek is mogelijk door het maken van een afspraak. Bel hiervoor met onze helpdesk 7 dagen bereikbaar.

Helpdesk 072 5616126

Elementen bank
Elementen bank thuis bij de klant eindresultaat

OF…..

Elemeten bank
Elementen bank bestaande uit ronde elementen

Naast onze banken vind je in onze showroom ook overige meubelen voor het inrichten van jouw huis. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe eethoek, kast of bijvoorbeeld gordijnen ? Ook hiervoor kun je terecht bij zitbankenopmaat.nl ,wij richten huizen desgewenst compleet in. Kijk voor inspiratie ook eens op onze andere websites.

de-bankenfabriek.nl

 fabriekmeubels.nl

eetstoelenfabriek.nl

de-interieurspecialist.nl

elementen bank
elementen bank en totaal inrichting

De showroom in Alkmaar is 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 alleen op afspraak voor jou geopend. Bel voor een afspraak onze helpdesk.

Helpdesk 072 5616126