Betalen bij levering

van moodboard tot interieur

Interieur stylist

Een interieur stylist kan je helpen met het vormen van jouw droominterieur. Bij zitbankenopmaat.nl heeft onze expert jarenlange ervaring met het inrichten van vele huizen. Van appartementen naar villa’ s en alles daar tussen in. Zodra hij een plattegrond van de woning onder ogen krijgt stromen de ideeën binnen. Of het een nieuwbouw of een bestaande woning betreft, het maakt niet uit. Hij houdt hierbij zeker rekening met de wensen van de bewoner. Samen bekijkt hij de mogelijkheden en bespreekt de juiste opstelling van de in te vullen ruimtes. Nadat de wensen zijn besproken maakt hij een kleurencollage van de materialen die gebruikt gaan worden. Zo krijgt men alvast een heel goed beeld van het te verwachten eindresultaat. Ook kan hij alvast een lichtplan maken mocht je een nieuwe woning betrekken.

Interieur stylist
Interieur stylist resultaat appartement

Het inschakelen van onze interieur stylist is in tegenstelling tot de meeste stylisten geheel gratis en vrijblijvend. Daarbij komt dat wij direct beschikking hebben over alle meubelen aangezien wij een sfeervolle showroom gevestigd hebben in Alkmaar. In onze showroom vind je alle denkbare meubelen van bankstel naar eetstoelen, eettafels en kasten etc. Zo kunnen wij je voorzien van niet alleen een interieur advies maar ook de invulling hiervan. En dit advies is gratis!

Interieur stylist
Interieur stylist gratis op maatgemaakt advies

Heb je zin in een nieuw interieur maar ontbreekt het je aan nieuwe ideeën en inspiratie?

Onze interieur stylist is beschikbaar 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Persoonlijke aandacht voor de klant omdat wij alleen op afspraak werken!

Bijkomend voordeel wij maken ook banken geheel op maat dus voor specifieke ruimtes bieden wij ook mogelijkheden

Interieur stylist
Interieur stylist bank speciaal op maat gemaakt

Voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze helpdesk , onze helpdesk is 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126