Betalen bij levering

Banken - meubels

Interieur ideeën

Je huis inrichten is voor vele een leuke bezigheid maar toch loopt men al snel tegen vragen aan. Waar plaats je de bank en welke positie is het handigst voor de eethoek? In welke opstelling komen mijn meubelen het best tot hun recht? Hierbij kunnen wij van zitbankenopmaat.nl je een goed advies geven met interieur ideeën. Daarbij komt dat als je bijvoorbeeld een nieuw huis hebt gekocht en je hierbij een specifieke afmeting nodig hebt voor jouw nieuwe bank? Wij kunnen deze bank geheel op maat maken.

Interieur ideeën
Interieur ideeën op maat gemaakte bank en interieur advies in Amsterdam

Onze showroom is gevestigd in Alkmaar waar je op afspraak terecht kunt in onze showroom om inspiratie en advies te krijgen vol interieur ideeën. Maar het leuke is dat je bij ons ook direct de ideeën kunt laten realiseren omdat wij een totale woninginrichting zaak zijn. Dit in tegenstelling tot puur een interieur stylist. Wij bekijken een eventuele plattegrond van je woning en kunnen van hieruit het complete plaatje voor je maken. Hierbij houden we rekening met jouw woonwensen en leefsituatie qua opstelling en stofkeuzes. Soms maken wij nog een vrijblijvende vervolgafspraak . Waarbij wij dan een kleurencombinatie voor je hebben klaar liggen zodat je een nog beter idee krijgt van het uiteindelijke totaal plaatje.

Interieur ideeën
Interieur ideeën in turquoise tinten

Onze showroom is op afspraak geopend

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk, 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Interieur ideeën
Interieur ideeën waaronder het plaatsen van een eiland aan je bankstel

Bel gerust met onze helpdesk voor het stellen van vragen betreft je interieur ,mocht je er zelf niet uitkomen. Wij hebben jarenlange ervaring met het inrichten van huizen naar volle tevredenheid van onze klanten. Ook hebben wij een sfeervolle showroom waar je volop interieur ideeën kunt opdoen, deze is te bezoeken op afspraak.

Showroom bezoeken op afspraak, 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Bel voor het maken van een afspraak 072 5616126

LEES MEER