Betalen bij levering

Bank op maat laten maken

Interieur specialist

Een interieur is persoonlijk , de 1 weet precies wat hij wil en de ander vindt het maar een lastige opgave om het interieur zo te krijgen dat je je er direct in thuis voelt. Toch is het voor beide partijen fijn om hiervoor onze interieur specialist te benaderen. Deze houdt namelijk niet alleen rekening met de smaak van de klant maar weet ook feilloos wat de juiste opstelling is van de meubelen. Bovendien houden wij er bij de stofkeuzes ook rekening mee of deze in de thuissituatie past. Is er intensief gebruik , zijn er huisdieren dan is dat leuke trendy lichte stofje wellicht toch niet zo een goed idee. Samen gaan we dan kijken welke goede alternatieven er zijn.

Interieur specialist
Interieur specialist collage

In de showroom van zitbankenopmaat.nl vind je een prachtige collecties aan meubels, zeer divers en veel van de getoonde banken kunnen speciaal op maat geleverd worden. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om een idee te krijgen wat wij voor je kunnen betekenen. Een advies is geheel vrijblijvend neem eventueel een bouwtekening mee van de indeling van de woning. Zo krijgen wij een goed beeld van de in te richten ruimte en kunnen we een mooi plaatje creëren. Dit kan ter plekke tijdens de afspraak maar soms zijn de ideeën te veel en is het handig om een vervolg afspraak te maken. Wij gaan dan een kleuren collage voor je maken zodat je een goed beeld krijgt van ons advies.

Interieur specialist
Interieur specialist advies op maat

Onze interieur specialist staat 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag voor je klaar op afspraak!

Wil je een afspraak maken waarbij je een bezoek brengt aan onze showroom om van daaruit inspiratie en ideeën te krijgen?

Bel gerust met onze helpdesk , 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Interieur specialist
Interieur specialist speciaal design bank