Betalen bij levering

Bontplaid kerstactie

Bontplaid kerstactie

Bontplaid kerstactie
Bontplaid kerstactie van Winterhome.

Zitbankenopmaat.nl heeft deze winter een leuk geschenk de bontplaid kerstactie ! Bij aankoop van een bank geven wij namelijk een bontplaid van zeer hoogwaardige kwaliteit weg. De plaids zijn van Winterhome en hebben een winkelwaarde van maar liefst € 349,=. Ze zijn van fluweelzachte velours van Carlucci waardoor ze heerlijk aanvoelen aan de huid. De maat is maar liefst 200 x 140 waardoor je er heerlijk in zijn geheel onder past. Eenmaal dit plaid in huis wil iedereen eronder liggen tijdens koude wintermaande. Tevens zijn deze plaids wasbaar op 30 graden en verharen ze niet.

Bontplaid kerstactie
Sfeerfoto van een bontplaid met sierkussens.

In de bontplaid kerstactie zijn er zeer veel keuzes zoals een Uil, Siberische wolf, Woestijnvos, Ezel, Wilde lama, Kangaroe, Quokka, Buidelrat, Beer, Ijsbeer, Zeehond, Zilverwolf, Galaway rund, Angora kat, Rendier, Sneeuw Luipaard, Vincuna lama, Prairiwolf, Tundrawolf, Savannawolf, Yukonwolf en Timberwolf. Zoek deze beesten online maar eens op en vergelijk ze met deze plaids, je zult zien dat ze werkelijk ongelofelijk mooi nagemaakt zijn. Van elk plaid zijn er ook kussens verkrijgbaar. In maat 45 x 45 cm.

Bontplaid kerstactie
Niet van echt te onderscheiden deze bontplaids van Winterhome

Showroom

Kom, op afspraak, eens langs bij ons. Wij zijn in het bezit van een sfeervolle showroom op de Berenkoog 14 in Alkmaar. Onze showroom biedt veel meer dan alleen maar banken. Wij richten huizen compleet in en hebben hierin alles wat jouw hart begeert. Van mooie gordijnen, zonwering, behang, karpetten, kasten, tafels en eetstoelen. Maar ook aparte salontafels en accessoires. Ook geven wij persoonlijk advies aan huis. Wij kunnen je ontvangen van 9.00- 21.00 maar let op, alleen op afspraak! Dus pak deze kans en maak gebruik van deze mooie bontplaid kerstactie die duurt van 1 oktober 2022 tot en met 31 december 2022.

Bel nu op 072-5616126 voor het maken van een afspraak en pak jouw actie voordeel.

Bontplaid kerstactie
Gratis bontplaid bij aankoop van een bank
Bontplaid kerstactie
Bontplaid kerstactie van hoge kwaliteit plaid