Betalen bij levering

bank kopen

Bank kopen

Je wilt een bank kopen heb je bedacht. Nu is de vraag waar ga ik dit doen? Er zijn een aantal vraagstellingen bij een bank kopen. Waar wil ik hem plaatsen, wat is de juiste opstelling, ga ik voor een hoekopstelling of toch 2 losse banken? Wat is de goede keuze qua stof en welke kleur kies ik van de stof? Bij zitbankenopmaat.nl helpen wij je graag bij het maken van je keuzes. Onze adviseur heeft al jarenlang ervaring in het vak en het inrichten van ,niet alleen woonkamers, maar complete huizen. Graag bekijkt hij samen met jou wat voor jou de geschikte opstelling is en helpt bij het zoeken naar de juiste stof. Waarbij wij uiteraard rekening houden met jouw leefsituatie Omdat wij alleen op afspraak werken krijg je altijd een persoonlijk interieur advies.

bank kopen
bank kopen waaronder ook speciaal maatwerk

Omdat niet elBeke woonkamer en niet elke wens van een klant hetzelfde is kun je bij ons ook een bank kopen speciaal voor jou op maat gemaakt. Je komt dan eerst gezellig bij ons langs om te kijken naar onze modellen en uiteraard even proef te zitten. Daarna bespreken wij eventueel met hulp van foto s of een plattegrond van jouw kamer de mogelijkheden. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij eventueel nog een vervolg afspraak maken om bij jouw thuis de situatie te bekijken en op te meten.

bank kopen
bank kopen het geliefde model Roos

Onze showroom is geopend voor jou op afspraak! Een afspraak is in principe mogelijk 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur

Bel voor het maken van een afspraak even met onze helpdesk ook dan zijn wij 7 dagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

bank kopen
bank kopen de bank viool in speciale opstelling

Buiten onze banken om hebben wij in onze showroom volop inspiratie voor jou om je huis sfeervol te kunnen inrichten. Bel snel en kom gezellig langs in onze showroom in Alkmaar!