Betalen bij levering

U bankstel

Bankstel aparte maat

Heb je speciale wensen voor jouw nieuwe zitbank en wil je een bankstel aparte maat laten maken dan kun je hiervoor uitstekend terecht bij zitbankenopmaat.nl . Wij staan er inmiddels om bekend dat wij out off the box kunnen denken en meer doen dan menig ander. Heb je een speciale wens qua maatvoering dan kunnen wij hier meestal wel mee uit de voeten. Zo maken wij ook vaak bankstellen voor lange mensen maar ben je bijvoorbeeld korter van bovenbeen dan zitten veel banken ook niet helemaal naar wens. Wij passen jouw bankstel dan aan waardoor de zit korter wordt en je automatisch daardoor prettiger zit. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit het gewenste comfort als zitkussen. Dit is mogelijk bij onze banken die losse zitkussens hebben. Onze vast gestoffeerde banken hebben een standaard comfort.

bankstel speciale maat
bankstel speciale maat in combinatie met interieur advies

Ben je op zoek naar een zitbank speciale maat kom dan eens langs in onze gezellige showroom in Alkmaar. Het is mogelijk om langs te komen op afspraak en dit kan 7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 alvorens je even contact hebt opgenomen met onze helpdesk om de afspraak in te plannen. Zo hebben wij alle tijd voor jou persoonlijk om je wensen te kunnen bespreken en te kijken wat er mogelijk is. Uiteraard kun je dan ook proefzitten in onze modellen om te kijken wat echt prettig zit. Daarnaast is het leuk om onze showroom te bezoeken. Wij leveren namelijk niet alleen bankstellen maar richten ook compleet huizen in. En dat zie je terug in onze showroom! Hier vind je bankstellen maar ook mooie verlichting, eettafels, kasten en leuke accessoires. Kortom een bezoek is echt de moeite waard.

Bankstel aparte maat
Bankstel aparte maat in moderne licht uitvoering

Bel voor het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze showroom met onze helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126