Betalen bij levering

Nieuw bankstel kopen

Nieuw bankstel kopen

Je zit lekker thuis in je huis en denkt ik wil een nieuw bankstel kopen . Uiteraard ga je dan bedenken waar maak ik de keuze. Bij zitbankenopmaat.nl heb je de mogelijkheid uit standaard modellen maar daarnaast is het ook mogelijk om een bankstel op maat te laten maken. In onze showroom kun je je laten inspireren in een sfeervolle setting. Neem gerust een plattegrond of foto s van de indeling van je kamer mee. Onze adviseurs helpen graag met het maken van de juiste opstelling en wij kunnen in veel gevallen de bank aanpassen aan de gewenste maat.

nieuw bankstel kopen
nieuw bankstel kopen in verschillende opstellingen mogelijk

De showroom is 7 dagen in de week te bezoeken tussen 9.00 en 21.00 uur. Bedenk wel dit kan alleen op afspraak! Zo houden wij de kosten laag voor energie en hoeven wij dit niet door te berekenen aan de klant. Het licht hoeft immers alleen aan als er wij in de showroom aanwezig zijn. Ook hebben wij dan persoonlijk tijd en aandacht voor jou. Daarbij komt dat wij dan zelf ook flexibel kunnen zijn en tijd hebben voor het adviseren ter plaatse bij de klant thuis. Zo kun je bij ons niet alleen een nieuw bankstel kopen maar richten wij ook huizen compleet in.

nieuw bankstel kopen
nieuw bankstel kopen waaronder onze modulaire bank viool

Heb je vragen of speciale wensen neem gerust contact op met onze helpdesk, wij helpen graag. Ook voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze helpdesk ,7 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 bereikbaar.

Helpdesk 072 5616126

nieuw bankstel kopen
nieuw bankstel kopen wij maken jouw bankstel op maat

Ook voor een erker bank ben je bij zitbankenopmaat.nl op het juiste adres zoals je op de foto hierboven kunt zien. Handig is om eerst een bezoek te brengen aan onze showroom om het model bank te bepalen. Daarna komen wij dan bij je thuis om alles op te meten zodat de bank exact in jouw erker past.

Bel voor het maken van een afspraak voor showroom bezoek

072 5616126