Betalen bij levering

Bank op maat laten maken

Zitbank moeilijke maatvoering

Zitbank moeilijke maatvoering

Er zijn vaak van die situaties waarbij je op zoek bent naar een zitbank moeilijke maatvoering. Een erker bijvoorbeeld of een schuine hoek waar je de bank langs wilt laten lopen of een bestaand model van een andere leverancier maar alleen leverbaar is in standaard elementen. Dan ben je bij zitbankenopmaat.nl op het juiste adres. Wij maken al het onmogelijke mogelijk. Met meer dan 30 jaar ervaring in de woninginrichting hebben wij vaak voor hete vuren gestaan maar hebben ook altijd een oplossing gevonden mits uiteraard uitvoerbaar. Van erkerbank tot gradenhoek bank tot een nagemaakt model, wij maken het voor jou.

Zitbank moeilijke uitvoering
Aparte maatwerk bank speciaal voor de erker
Zitbank moeilijke maatvoering
Speciale wensbank klant

Onze klanten komen van heinde en ver, zelf vanuit het buitenland omdat wij de meeste zitbanken kunnen maken naar uw wens. Wij hebben zelfs advertenties lopen bij de klubvoorlangemensen, die nergens terecht kunnen voor een op maat gemaakte zitbank. Wij maken dan de betreffende zitbank dieper, hoger of breder zodat ook zij perfect kunnen zitten. Heb je bijvoorbeeld een Z-kamer ook dan maken wij de betreffende bank in een z-vorm. Ook zijn wij de enige die erkerbanken van een zitbank maken want vaak wordt een erkerbank gemaakt van hout in de erker met kussens erop. Een zitbank met moeilijke maatvoering is voor ons dus dagelijks werk.

Zitbank moeilijke maatvoering
Exclusieve Z-zitbank op maat op verzoek van de klant.

Showroom in Alkmaar

Wij maken niet alleen zitbanken op maat maar ook meubelen op maat zoals tv-meubels, kasten, wandplanken, eettafels, salontafels en wandmeubels. Ook hebben wij een uitgebreide collectie gordijnen, zonwering, lampen, eetstoelen en karpetten. Voor een totaal interieurplan ben je bij zitbankenopmaat.nl ook op het juiste adres. Wij staan bekend om onze sfeervolle en in balans gemaakte interieurs. Is je interesse gewekt en wil je graag een bezoek brengen aan onze mooie showroom in Alkmaar dan kan dat 6 dagen in de week van 9.00-21.00, echter alleen op afspraak.

Wij zijn elke dag te bereiken van 9.00-21.00 op 072-5616126 ook 06-22694323 of email; [email protected]

Zitbanken moeilijke maatvoering
Ronde bank op maat gemaakt de Viool
Zitbank moeilijke maatvoering
Maatwerk viool