Betalen bij levering

Velours zitbank op maat

Op de centimeter gemaakte maatbank

Maatbank op de centimeter

Heb je een erker en weet je niet wat je ermee moet, of heb je een nis en wil die graag gevuld zien mat een loungebank op maat? Wellicht een z-kamer waar nou net de bank gesitueerd zou moeten zijn? Wacht niet langer en laat je inspireren bij ons. Wij maken in eigen fabriek voor jou een maatbank op de centimeter. Wij komen, na bezoek showroom, bij je thuis om alles perfect in te meten met eventuele gradenhoek. Na het uitzoeken van de perfecte stof of leder kunnen wij het productieproces beginnen. Na 8-14 weken is jouw droombank klaar en kun je eindelijk chillen in de op maat gemaakte bank.

Maatbank op de centimeter
Maatwerk zitbank hier aan een klant geleverd

Wij maken onze banken van de allerbeste materialen zoals massief houten rompen, nosag vering en bultex zitkussens. Ook worden alle kussens en rompen voorzien eerst van een katoenen doek of Dacron om snelle slijtage te vermijden van de stof of leder. Ook zijn er vele keuzes in pootjes van rvs, zwart staal tot hout aan toe. Onze eigen stoffen collectie is groot en bevat meer stoffen dan de gratis stofstalen keuze online. Ook kunnen wij in leder bekleden en ook daarin is de keuze enorm. Kom eens langs, op afspraak, in onze showroom te Alkmaar. Deze is 6 dagen in de week open van 9.00-21.00. Voor het maken van een afspraak bel 072-5616126 of 06-22694323 of mail op [email protected].

Maatbank op de centimeter
Exclusieve zitbank op maat op verzoek van de klant

Wij maken prachtige zitbanken op maat maar niet alleen dat. Wij staan ook bekend om onze maat eettafels, kasten en tv meubelen. Gemakt van welk materiaal dan ook en in elke kleur gespoten. Daarnaast hebben wij een exclusieve lampencollectie en richten wij huizen compleet in harmonie in. Onze interieur specialist heeft meer dan 30 jaar ervaring in dit vak en begeleid u in de wereld van de woninginrichting. Zelfs neemt hij klanten mee op reis om tot het ultieme interieur te komen waar u zich thuis voelt en alles u omarmd.

Maatbak op de centimeter
Maatwerk viool met halve ronding