Betalen bij levering

Interieurstyling

Speciale erkerbank op maat gemaakt in Wormerveer

Erkerbank op maat

Je bent in het bezit van een mooie erker maar je weet eigenlijk niet wat je met deze vaak onlogische ruimte moet. Vaak zie je stoeltje met een tafletje met lamp om deze ruimte nog wat aanzicht te geven. Maar nu is er de oplossing! Zitbankenopmaat maakt zitbanken op maat, dus ook erkerbank op maat. En niet zoals soms te zien is een houten bak met kussen erop maar echt een heerlijke zitbank voor in de erker.

erkerbank op maat
Acacia

Veel van onze modellen kunnen als erkerbank op maat worden gerealiseerd. Zoals de Acacia, Cassia, Madelief, Roos, Tulp, en viool. Deze modellen verlenen zich hiervoor als geen ander, ook mede omdat wij deze banken zelf produceren. Wij komen, na proef gezeten te hebben in onze prachtige showroom, bij u thuis met alle stof en leder mogelijkheden om tot de ultieme keuze te komen. Vervolgens meten wij en malen de erker zodat na een wek of 8-12 u een prachtige erkerbank op maat heeft.

Erkerbank op maat
Zeer speciale erkerbank op maat, deze 13 kantige erkerbank Tulp

Showroom

Wij bezitten in Alkmaar een prachtige showroom die 6 dagen in de week open is van 9.00-21.00 op afspraak! Naast alle mooie zitbanken hebben wij ook prachtige lampen, kasten, vloerkleden, vloeren, eetstoelen, tafels, gordijnen, zonwering etc etc etc. Wij zijn interieur specialisten en richten, waar nodig het hele huis in op kleur en in totale balans. Maar ook meubelen op maat maken wij, van een hangend tv-meubel tot een wandkast op maat. Tegenwoordig zeer actueel zijn  de boomstam planken in diverse maten blind hangend op een muur. Of prachtige gordijnen met diverse confectie mogelijkheden zoals, wavegordijnen of gordijnen met zeilringen. Wij hebben het allemaal. Is uw interesse gewekt? Schroom niet en maak gerust een afspraak om onze showroom te bezoeken. Ons telefoonnummer is 072-5616126 of mail ons op [email protected]

LEES MEER