Betalen bij levering

Erkerbank op maat

Aparte maatwerk bank

Heb je een speciale wens qua bank en vormgeving dan is dit vaak een lastige zaak omdat dit veelal niet mogelijk is, bij zitbankenopmaat.nl kunnen wij in veel gevallen wel aan deze vraag voldoen. Kom eens langs door een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Alkmaar. Deze is gevestigd op een industrieterrein waar je gratis kunt parkeren. Wij denken graag met je mee of de mogelijkheid er is om jouw wensen te verwezenlijken. Vaak kom je al een heel eind met 1 van onze bestaande modellen die het 1 en ander aangepast kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bredere of juist smallere armlegger, een diepere of juist kortere zit. Onze showroom is sfeervol ingericht zo kun je al  een goed gevoel krijgen over wie wij zijn en wat wij kunnen. De aparte maatwerk bank wordt in Nederland gemaakt ,hierdoor leveren wij goede kwaliteit en zijn de wachttijden van jouw aparte maatwerk bank niet al te lang.

Aparte maatwerk bank
Aparte maatwerk bank speciaal voor de erker

Onze showroom is op afspraak geopend een afspraak is mogelijk 6 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk 072 5616126

Aparte maatwerk bank
Aparte maatwerk bank zoals dit pracht model

Wij hebben al vaak op verzoek van klanten een bank geproduceerd naar volle tevredenheid van de klant. Kijk hiervoor eens naar onze blogpaginas ,je kunt dan voorbeelden zien van door ons gemaakte banken afgeleverd aan onze klanten.

Speciale maatwerk bank
Speciale maatwerk bank zoals dit ronde model viool

Wij helpen graag met meedenken betreft de wens van de klant en als het nodig is kunnen wij ook bij de klant thuis komen voor een passend advies. Wij nemen dan ook de stofstalen mee zodat je vanuit je huis een juist beslissing kunt nemen ,zo kun je nog beter zien welke stof of leer het beste in jouw interieur past.