Betalen bij levering

Interieur advies aan huis

Exclusieve maatwerk bank

Heb je een speciale wens voor een exclusieve maatwerk bank dan is een bezoek aan zitbankenopmaat.nl een goed idee. Wij leveren maatwerk banken in verschillende stijlen en denken mee met de wens van de klant. Je kunt een bezoek brengen aan onze showroom om je ideeën te bespreken. Ook kun je dan onze bestaande modellen uitproberen qua zitcomfort en bekijken welke bank je het meeste aanspreekt. Hier kunnen we dan eventueel aanpassingen op maken om zo de bank van jouw wens te creëren. Wil je bijvoorbeeld een bredere armleuning een diepere zit of extra lange bank? Dit is in overleg meestal mogelijk. Onze exclusieve maatwerk bank is van Nederlands fabrikaat zodat de wachttijden ook niet al te lang zijn en de bank duurzaam is. De bank is leverbaar in veel verschillende mooie stoffen maar ook leer is uiteraard een optie.

exclusieve maatwerkbank
Exclusieve maatwerkbank Acacia

Onze showroom is sfeervol ingericht en bevind zich in Alkmaar met gratis parkeer gelegenheid. De showroom is te bezoeken op afspraak dit kan 6 dagen in de week tussen 9.00 en 21.00 uur. Bel hiervoor met onze helpdesk wij helpen je graag.

Showroom bezoek alleen mogelijk op afspraak!

Helpdesk voor het maken van een afspraak en overige vragen bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur

Helpdesk 072 5616126

Exclusieve maatwerk bank
Exclusieve maatwerk bank waaronder deze Viool bedbank

Mocht je nog ander wensen hebben qua inrichting dan kun je hiervoor ook bij ons terecht naast onze exclusieve maatwerk bank kunnen wij namelijk ook andere meubelen leveren. Denk hierbij onder meer aan salontafels, eettafels, eetstoelen en verlichting. In onze showroom komen al deze meubelen samen waardoor het zeker de moeite waard is om eens langs te komen. Zelfs vloeren en gordijnen kunnen door ons geleverd en geplaatst worden. Kortom je vind bij ons zeker genoeg inspiratie, wij helpen graag bij het maken van een sfeervol geheel van jouw interieur!

Exclusieve maatwerk bank
Exclusieve maatwerk bank en overige accessoires