Betalen bij levering

Bank kopen

Maatwerk zitbank

Stel je wilt een hele grote bank maar het is heel lastig om de door jouw gewenste maat te vinden? Zoek dan niet verder maar denk aan zitbankenopmaat.nl ! Wij leveren een maatwerk zitbank in de door jouw gewenste afmetingen. Wij hebben dit al vele malen gedaan voor onze klanten naar volle tevredenheid. Wij hebben een aantal standaard modellen die zijn aan te passen qua lengte, breedte en zitcomfort. In onze sfeervolle showroom vind je deze modellen terug. Het is raadzaam om een bezoek te plannen om de sfeer te voelen en te komen proefzitten in onze modellen zodat je een goede beslissing kunt maken. Onze adviseur helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Wij kijken ook naar jou gezinssituatie voor het maken van de juiste keuze qua stoffen bekleding. Uiteraard is het ook mogelijk om een bank in leer te laten bekleden.

Maatwerk zitbank
Maatwerk zitbank naar wens van de klant gemaakt

Sfeervolle showroom in Alkmaar , op afspraak voor jou geopend!

In onze showroom vind je alles voor jouw interieur, van banken , kasten en tafels tot gordijnen en vloeren. Wij leveren het totaal pakket als jij dat wenst. Dus mocht je naast een maatwerk zitbank ook op zoek zijn naar verdere inrichting dan ben je bij zitbankenopmaat.nl op het juiste adres! In onze showroom komt alles samen om van jouw huis een sfeervol thuis te kunnen maken. Bel gerust voor het maken van een afspraak, wij zijn 6 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.

Helpdesk van maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur – 072 5616126

Zitbank op maat
Zitbank op maat bank aan een klant geleverd

Wij werken met Nederlands fabrikaat waardoor wij geen hele lange levertijden hebben en je kunt genieten van jouw nieuwe bank. Kortom plan een bezoek aan onze showroom om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen, wij helpen graag bij het vinden van jouw droombank.

Maatwerk zitbank
Maatwerk zitbank sfeer idee