Betalen bij levering

Interieur advies aan huis

Maatwerk bank

Heb je een andere wens dan de standaard banken die je normaal gesproken ziet qua afmeting van de gehele bank of bijvoorbeeld alleen de armleuning die moet afwijken van de standaard maat, dan kom je uit op een maatwerk bank.  Kom hiervoor eens langs bij zitbankenopmaat.nl . Wij kunnen een aantal banken uit ons assortiment aanpassen aan de afmetingen die u wenst. Vaak is het ook mogelijk dat er een bank die je in je hoofd hebt naar wens gemaakt kan worden. Neem vrijblijvend contact op met onze helpdesk om te bespreken wat er mogelijk is naar aanleiding van jouw wensen. Wij denken graag met je mee, en soms is het handig dat wij nadat je in onze showroom bent geweest bij je thuis langskomen om de juiste opstelling te bedenken voor jouw maatwerk bank .

Maatwerk bank
Maatwerk bank hier een voorbeeld van een door ons afgeleverde bank op verzoek van een klant gemaakt

Showroom op afspraak te bezoeken!

Onze showroom bevind zich in Alkmaar op een industrieterrein waar je makkelijk voor de deur kunt parkeren. De showroom is sfeervol ingericht en heeft buiten banken om ook onder andere kasten, eettafels, eetstoelen, verlichting en accessoires in de showroom staan. Kortom alles om je huis te kunnen inrichten en een idee te krijgen wat wij allemaal kunnen betekenen voor de klant. Denk hierbij ook aan het volledig inrichten van je huis. Dus niet alleen voor jouw maatwerk bank ook voor vloeren, gordijnen en zonwering.  Een bezoek aan onze showroom is dus zeker een goed idee!

Maatwerk bank
Maatwerk bank speciale opstelling

De showroom is geopend op afspraak, dit is mogelijk 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak eerst even met onze helpdesk

Helpdesk maandag t/m zaterdag bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur ,via tel nr : 072 2516126

Maatwerk bank
Maatwerk bank sfeer foto van een door ons gemaakt interieur

LEES MEER