Betalen bij levering

U-bank op maat gemaakt

Chillbank maatwerk

Ben je op zoek naar chillbank maatwerk dan kunnen wij van zitbankenopmaat.nl je verder helpen. Wij maken banken op maat en met zachte kussens naar wens om een echte chillbank te creëren. Languit met z’n allen netflixen in een heerlijke comfortabele bank. Er is een ruime keuze uit stof of leer en ook de poten zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar. Wil je liever een wat harder kussen ook dit is mogelijk. Vind je de standaard zitdiepte van een meter te diep dan kan dit desgewenst ook aangepast worden. Breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en alvast proef te komen zitten in bestaande modellen. Let wel onze showroom is alleen op afspraak open!

Chillbank maatwerk
Chillbank maatwerk extra diep

Onze showroom in Alkmaar is alleen op afspraak geopend, mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Helpdesk 072 5616126

Chillbank maatwerk
Chillbank maatwerk op verzoek van een klant gemaakt

De chillbank maatwerk wordt in onze Nederlandse fabriek voor jou gemaakt, hierdoor zijn onze levertijden niet al te lang. En kun je snel genieten van de door jou gewenste chillbank. Op bovenstaande foto een voorbeeld van een heerlijk comfortabele chillbank maatwerk.

Chillbank maatwerk
Chillbank maatwerk maar ook verlichting en photo art

Bij zitbankenopmaat.nl kun je ook terecht voor het inrichten van je gehele huis. Wij leveren namelijk niet alleen zitbanken maar hebben onder andere ook verlichting, gordijnen, vloeren, kasten en accessoires. Onze interieuradviseur heeft al vele jaren ervaring met het inrichten van complete huizen. Dit naar volle tevredenheid van onze klanten. Mocht je nog meer woonwensen hebben dan is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. De showroom is sfeervol ingericht en hier vind je een ruim assortiment aan meubelen. Bel gerust voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur/ 072 5616126