Betalen bij levering

Relaxbank

Relaxbank

Tegenwoordig hebben wij bij de keuze voor een relaxbank graag de mogelijkheid om zowel languit te kunnen liggen als normaal recht op te kunnen zitten. Bij dit model van zitbankenopmaat.nl relaxbank Gloriosa is dit allebei mogelijk doordat je de relaxbank in een handomdraai kunt wijzigen van zit naar lig positie. Zo kan de 1 lekker onderuit gaan zitten terwijl de ander liever in een actievere houding zit. Het model is verkrijgbaar in zowel stof als leer er is een ruime keuzemogelijkheid. In onze showroom in Alkmaar kun je langskomen op afspraak om het model te bekijken en te komen proefzitten.

Relaxbank
Relaxbank ons model Gloriosa sfeerimpressie

Showroom bezoek mogelijk op afspraak 6 dagen in de week van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk

Helpdesk 072 5616126

Wij hebben ook een relaxbank in landelijke stijl, denk hierbij bijvoorbeeld aan model Anemoon. In de relaxbank anemoon kun je kiezen uit een zitdiepte van 1.10 waarbij gebruik gemaakt wordt van lendekussens voor een landelijke speelse uitstraling. De Anemoon is ook leverbaar zonder lendekussens waarbij de bank iets stakker oogt de bank is dan 1 meter diep uiteraard is dit ook naar wens aan te passen.

Relaxbank
Relaxbank onze Anemoon op 1.10 diep

In onze showroom vind je nog meerdere modellen waarbij je de keuze kunt maken in strak modern of iets er tussenin landelijk modern. Buiten onze banken om leveren wij onder meer ook lampen, karpetten, tafels, eetstoelen en kasten. In onze showroom komen alle meubelen samen zodat wij ook hele huizen kunnen inrichten van gordijnen tot vloeren etc… Kortom een bezoek aan zitbankenopmaat,nl heeft zeker een meerwaarde, maak een afspraak in onze sfeervolle showroom om te zien wat er zoal mogelijk is. Onze adviseur helpt je graag bij het maken van de juiste keuzes en zo een prachtig interieur samen te stellen voor jarenlang woonplezier.

Zitbankenopmaat.nl voor relaxbank en meer……..

Relaxbank
Relaxbank maar ook voor overige woonwensen staan wij voor je klaar