Betalen bij levering

Bank gradenhoek

Bank gradenhoek

Een bank die geen standaard vormen heeft zoals bijvoorbeeld bank gradenhoek , is vaak lastig verkrijgbaar. Bij zitbankenopmaat.nl werken wij met een fabriek die dit voor jou kan realiseren. De bank gradenhoek is van puur Nederlands fabrikaat en wij laten deze speciaal naar wens maken. Een bezoek brengen aan onze showroom is een goed idee, hier hebben wij modellen staan zodat je kunt kijken welke stijl je aanspreekt. Ook kun je testen qua zitcomfort wat voor jou prettig zit. Dit is mogelijk bij banken met losse zitkussens deze zijn verkrijgbaar in zacht, medium of harde kussens. De zitkussens zijn ook keerbaar waardoor ze duurzamer zijn. Ook hebben wij de keuze uit meerdere poten waaronder rvs of zwart staal. Zo pas je de bank helemaal naar eigen smaak aan. Uiteraard hebben we ook volop keuze uit stoffen of leersoorten om je bank te bekleden. Onze showroom zit in Alkmaar waar je makkelijk kunt parkeren. Let wel, wij werken uitsluitend op afspraak, dit is 6 dagen in de week mogelijk tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bank gradenhoek
Bank gradenhoek in prachtige petrol uitvoering

 

Onze showroom is voor jou op afspraak geopend. Dit is 6 dagen in de week mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 21.00 uur.

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk ,6 dagen in de week bereikbaar

Helpdesk 072 5616126

Bank gradenhoek
Bank gradenhoek waaronder deze maatwerkbank

Wellicht ben je niet alleen op zoek naar een bank gradenhoek maar heb je bijvoorbeeld net een nieuw huis gekocht die je nog in wilt richten. Wij kunnen dit compleet verzorgen van vloeren, gordijnen, eettafels, verlichting en meer. Wij richten al vele jaren complete huizen in naar tevredenheid van onze klanten. Kortom een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Hier kun je in een sfeervolle omgeving onder het genot van een kop koffie of thee een goed idee krijgen van onze mogelijkheden.

Bank gradenhoek
Voorbeeld van een interieur die wij geleverd hebben aan een klant