Betalen bij levering

Bank schuine hoek

Bank schuine hoek

Wanneer je op zoek bent naar een bank schuine hoek is dit geen makkelijke taak. Bij zitbankenopmaat.nl word je zoektocht beloond, bij ons is dit namelijk zeker mogelijk! Kom eens langs in onze showroom voor een gedegen advies. Wij hebben verschillende modellen waarbij deze mogelijkheid bestaat, zo kun je eerst eens kijken welk model je aanspreekt en welk model voor jou lekker zit. Hierna helpt onze adviseur met het maken van de juiste keuze qua opstelling.

Doordat wij al in vele huizen zijn geweest waarbij de opstelling van de bank niet standaard past, hebben wij ervaring en onze eigen fabriek om toch de juiste opstelling te kunnen realiseren. Vele tevreden klanten gingen je al voor. Wij kijken ook naar de gezinssamenstelling en letten daardoor ook op het kiezen van de juiste stof. De 1 heeft nu eenmaal een intensiever gebruik dan de ander waardoor de stofkeuze mede bepaalt wordt.

Bank schuine hoek
Bank schuine hoek onze stoere bank Roos

Showroom bezoek mogelijk, alleen op afspraak!

Klinkt bovenstaande goed en wil je graag een keer langskomen. Dit kan maar denk er wel om, wij werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak is mogelijk 6 dagen in de week van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur. Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk.

Helpdesk 7 dagen in de week bereikbaar tussen 9.00 en 21.00, van maandag tot zaterdag

Helpdesk 072 5616126

Bank schuine hoek
Bank schuine hoek zoals deze erkerbank

In onze showroom vind je overigens niet alleen een bank schuine hoek maar er is veel meer keuze in meubelen. Zo vind je bij zitbankenopmaat.nl onder meer eetkamerstoelen, eettafels, lampen en woonaccessoires. Dit maakt een bezoek aan onze showroom leuk omdat je bij ons volop inspiratie krijgt voor het inrichten van je huis. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar vloeren of gordijnen dan kun je bij ons ook terecht. Onze adviseur helpt je graag bij het maken van een keuze ,hij verstaat zijn vak en voelt de klant veelal goed aan. Bel gerust voor het maken van een afspraak!

Kijk ook even bij de-bankenfabriek.nl ter inspiratie