Betalen bij levering

Erker bank op maat

Erker bank op maat

 

Bank in erker

Je hebt een sfeervolle erker maar vraagt je af hoe je deze het beste kunt inrichten? Denk eens aan erker bank op maat om zo de juiste sfeer te kunnen creëren en de ruimte van je serre optimaal te benutten. Bij zitbankenopmaat.nl hebben wij ervaring met het bedenken en uitvoeren van een bank op maat voor iedere erker. Desgewenst komen wij bij jou thuis om de situatie te bekijken en te meten. Hierna kunnen wij een mal maken voor onze fabriek zodat zij de bank, na jouw akkoord, in productie kunnen nemen. Onze adviseur komt langs met alle stof en leer keuzes zodat je ter plekke een keus kunt maken. En kunt zien welke stof het best in jouw interieur past. Hij heeft al jaren ervaring als interieur adviseur en weet als geen ander de smaak van de klant te interpreteren.

Erker bank op maat
Erker bank bij klant thuis

Showroom bezoek op afspraak mogelijk

Voordat wij bij jou thuis langs komen om de serre in te meten is het vaak prettig om eerst een bezoek te brengen aan onze showroom in Alkmaar.  zitbankenopmaat.nl heeft hier een aantal modellen staan die zich uitstekend lenen voor een erker bank op maat . In de showroom kun je dan eerst bekijken wat de uitstraling van de bank wordt en hoe hij voelt qua zitcomfort. Zo kom je niet voor teleurstellingen te staan. Zodoende heb je alvast een goed idee, de meeste klanten vinden dit een prettige werkwijze.

Erker bank op maat
model Roos

Showroom bezoek op afspraak!

Tussen 9.00 en 21.00 van maandag tot zaterdag

Bel voor het maken van een afspraak met onze helpdesk voor jouw erker bank op maat

De helpdesk is ook bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur onder tel nr 072 5616126

Erker bank op maat
Erker bank op maat speciale uitvoering

Bel gerust voor het maken van een afspraak, onze showroom is sfeervol ingericht en heeft naast erker banken nog veel meer meubels en accessoires om je huis extra sfeer te kunnen geven.